Український ростер “Будівельника” зіграє матч EWBL

Український ростер "Будівельника" зіграє матч EWBL 1 - basket.com.ua

Головний тренер “Будівельника” Валерій Плеханов анонсував, що найближчий матч команди в ENBL проведе склад “Будівельника”, який грає у Суперлізі.

“У нас буде трохи зіпсована підготовка. Не дуже зручний графік ENBL, який накладається на наші матчі. Зроблю невеличкий анонс, що 6 лютого проти “Любліна” буде грати ростер Забірченка. Ми віддамо з нашого складу Тиртишника, Грицака і Маяускаса, якщо він одужає.

Інші будуть готуватися до “Левіце. Ці гравці зіграють за команду Забірченка і повернуться до нас“, – сказав Валерій Плеханов.

Київський клуб в ENBL здобув чотири перемоги в чотирьох матчах і вже гарантував собі вихід в плей-оф. “Старт” з Любліна має показник 4-1 в ENBL, а в чемпіонаті Польщі з результатом 6-11 посідає 12-те місце. За цей клуб грає екс-форвард “Миколаєва” Трой Барніс та колишній легіонер Будівельника.

0

Автор публікації

Офлайн 2 дні

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7310

3 думки про “Український ростер “Будівельника” зіграє матч EWBL

  1. Jekan сказав:

    Как бы логично. Матч с Левице по сути магистраль важный для Будки в Кубке ФИБА, а игру с поляками можно и проиграть. Да и в конце концов наконец-то Будке пригодился тот факт, что у них два состава.

    0
  2. Ron 009 сказав:

    Маяускаса взагалі треба було давно міняти,толку тримати такого слабкого лега,ну,а із цими двома пасажирами все ясно,ну впринципі все ясно виліт когось із амерів в абсолютно непотрібному матчу це практично кінець у Кубку FIBA

    0

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.