“Ти поводиш себе як дурень”: Барклі звернувся до Джа Морента

"Ти поводиш себе як дурень": Барклі звернувся до Джа Морента 1 - basket.com.ua

MVP НБА 1992/1993 Чарльз Барклі відреагував на скандал з Джа Морентом і дав йому пораду.

Я сподіваюся, що хлопець виросте, подорослішає, і його оточуватимуть люди краще. Одна з причин, через яку Адам Сільвер мовчить, полягає в тому, що “Гризліз” самі усунули Джа Морента ще як мінімум на чотири матчі.

Джа Моренту настав час подорослішати. Наступного сезону набирає чинності його новий контракт. Він розрахований на п’ять років та становить 231 мільйон доларів. Мужику, тобі не можна облажатися. Ти один із найкращих баскетболістів у нашій лізі, ти одне з нових осіб нашої ліги, і ти поводиться як дурень та ідіот.

Справа не тільки в ньому, а й у оточуючих його людях. Йому 23 роки. Ми всі були дурнями в 23. Не брешу, я теж робив дурниці, коли мені було 23. Йому потрібно оточити себе дорослими людьми.

Бути знаменитим нелегко, особливо зараз, із усіма цими відеокамерами, аккаунтами у соцмережах. Потрібно оточувати себе дорослими. Я жалкую про цю ситуацію, бо я не знаю цього хлопця.

Але зараз він шкодить команді. Коли найкращого гравця усувають, це шкодить усій команді. Тож він підвів не лише себе, а й команду. Мені сподобалося, як він вибачився перед сім’єю, партнерами по команді, містом Мемфіс та тренерським штабом, але, чорт забирай, навіщо носити зброю.

Якщо тобі постійно потрібен пістолет, ти ходиш не в ті місця. Я люблю зброю, але ніколи не торкаюся її, якщо тільки не збираюся попрактикуватися. Але я ніколи не показував її на людях. Я не противник зброї, але якщо в тебе є зброя, ти маєш ставитись до неї дуже відповідально“, – сказав Барклі.

Спочатку Джа був відсторонений на два матчі, але потім було прийняте рішення, що Морент пропустить ще 4 гри.

0

Автор публікації

Офлайн 12 години

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 7205

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.