Турнірне положення в групі України на Євробаскеті U-18

Турнірне положення в групі України на Євробаскеті U-18 1 - basket.com.ua

Чемпіонат Європи U-18 в Дивізіоні В пройшов першу частину – команди нашої групи С зіграли по три матчі і сьогодні, 24 липня, мають перший вихідний.

Збірна України виграла лише один матч з трьох стартових для себе на чемпіонаті Європи і знаходиться на четвертій сходинці турнірної таблиці. Попереду збірні Нідерландів та Румунії, які пройшли старт без поразок, та Естонія.

Турнірне положення в групі України на Євробаскеті U-18 3 - basket.com.ua

Перші дві команди групи за підсумками групового етапу, продовжать бороться за медалі та право піднятись до Дивізіону А на наступний рік. 3-4 підсумкові місця в групі будуть грати за 9-16 місця.

Теоретично можливо, що Україна зуміє фінішувати на другому місці в своїй групі, для чого потрібно вигравати обидва матчі, що залишились (з Естонією та Косово), а також сподіватись на дві поразки Румунії від Нідерландів та Естонії. В такому випадку буде “закрутка” між трьома збірними (Україна, Румунія та Естонія), де все вирішать додаткові показники.

Наступні матчі в нашій групі будуть зіграні завтра, 25 липня: о 15:00 зіграють Румунія та Нідерланди, о 20:00 Україна та Естонія, а завершиться ігровий день в нашій групі матчем Ірландії та Косово о 22:30.

0

Автор публікації

Офлайн 4 дні

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7202

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.