Тур 3х3 у Києві вперше прийме Стадіон Культури

Тур 3х3 у Києві вперше прийме Стадіон Культури 1 - basket.com.ua
Джерело: https://fbu.ua/

Цієї суботи стартує чемпіонат України з баскетболу 3х3. Перший його тур вихідними відбудеться у Івано-Франківську. Ми уже анонсували, що відразу після цього естафету візьме Київ.

Потужний етап чемпіонату України відбудеться 8-9 липня у рамках масштабного проекту Стадіон Культури. Для нас це абсолютно нова, але дуже цікава локація, яка знаходиться безпосередньо на території Льодового Палацу по вул. Академіка Глушкова 9.

У рамках проекту Стадіон Культури пройде серія молодіжних івентів серед яких і ІІ-й етап Чемпіонату України. Уже традиційно головні змагання країни відбуваються на спеціальному Олімпійському покритті (корті) 3х3, а взяти у них участь на одному майданчику можуть як любителі так і професіонали. Задля цього потрібно пройти просту процедуру реєстрації за цими посиланнями:

Реєстрація на другий етап чемпіонату України 3х3 в Києві (8 липня)

Реєстрація на другий етап чемпіонату України 3х3 категорії U-16 в Києві (9 липня)

Київський етап чемпіонату України пройде у двох категоріях. У суботу (8-го липня) з 12:00 до 19:00 змагатимуться дорослі, а у неділю (9-го липня) зіграє молодіжна категорія U16. Вхід на Стадіон Культури для учасників вільний.

Етап чемпіонату України транслюватиме канал Xsport, також трансляції будуть доступні на YouTube ФБУ.

Тур 3х3 у Києві вперше прийме Стадіон Культури 3 - basket.com.ua

Два фіналісти II етапу чемпіонату України отримають путівки до Суперфіналу сезону. Також на Стадіоні Культури буде розіграний потужний призовий фонд від нашого генерального партнера етапу – Favbet. У чоловічій категорії він складатиме 42 тисячі гривень а у жіночій – 16 тисяч. Відзначимо що 50% призового фонду, а також заявочні внески ФБУ та учасники Чемпіонату України передадуть через Фонд United24 для ЗСУ. А решту 50% виграють призери змагань.

Попередні наш чемпіонат України та Кубок України теж мали соціальну ініциативу і ми збирали на підтримку ЗСУ та допомогу родинам загиблих героїв. Також кожен етап Кубку України 3х3 був названий на честь одного з героїв, які віддали своє життя заради нашої свободи.

Цьогорічний чемпіонат України складатиметься з п’яти етапів. Серед них і Суперфінал, який також відбудеться у Києві. Місця проведення ще двох етапів будуть оголошені днями.

0

Автор публікації

Офлайн 3 дні

vodolaz

128
Коментарі: 5Публікації: 7215

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.