“Црвена Звезда” погрожує відмовитись від участі у фіналі Адріатичної ліги

"Црвена Звезда" погрожує відмовитись від участі у фіналі Адріатичної ліги 1 - basket.com.ua

“Црвена Звезда” погрожує відмовитися від участі у фіналі Адріатичної ліги через збіг з графіком вирішальної серії сербської ліги.

Півфінальна серія чемпіонату Сербії між “Мегою” та ФМП буде зіграна з 4 по 9 червня, а фінальна серія має розпочатися 10 чи 12 числа та завершитися до 16 чи 18 червня. Адріатична ліга також опублікувала розклад фінальної серії, який збігається із розкладом сербської Суперліги.

“Црвена Звезда” захищатиме свій титул в Адріатичній лізі проти переможця пари “Партизан” – “Цедевіта-Олімпія” у серії, яка проходитиме з 12 по 17 або навіть 22 червня (якщо потрібно 5 ігор).

“Звезда” натякнула на те, що може відмовитися від фіналу Адріатичної ліги через небажання посунути дати фіналу.

“Црвена Звезда” інформує громадськість після ганебного оголошення Адріатичної ліги: клуб не гратиме у фіналі, початок якого заплановано на 12 червня. Клуб залишається за заявленого раніше рішення: ми не гратимемо, доки не закінчиться фінал національного чемпіонату”, – йдеться у оголошенні клубу.

0

Автор публікації

Офлайн 4 години

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7311

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.