Трансферні чутки НБА: Лаурі може перейти в “Кліпперс”, “Пеліканс” планують отримати форварда “Хоукс”

Трансферні чутки НБА: Лаурі може перейти в "Кліпперс", "Пеліканс" планують отримати форварда "Хоукс" 1 - basket.com.ua

Іспанський бігмен “Пеліканс” Віллі Ернангомес може перейти в клуб зі Східної конференції. Ним цікавляться “Селтікс” та “Гіт”, пише Eurohoops. Діючий чемпіон Європи у нинішньому сезоні НБА провів 22 матчі, в середньому набираючи 6,9 очка та 4,6 підбирання за 11,8 хвилини на майданчику.

“Пелікани” також планують підсилити передню лінію. Вони хочуть отримати форварда “Хоукс” Джона Коллінза. Як повідомляє Кріс Хейнс, сторони вже почали вести перемовини. Нинішнього сезону він набирає 13,3 очка, 7,8 підбирання та 1,3 блок-шота в середньому за матч.

“Лос-Анджелес Кліпперс” також шукают варіанти для підсилення ростеру. Їх ціль – плеймейкер “Гіт” Кайл Лаурі чи захисник “Торонто” Фред Ванвліт, інформує оглядач The Ringer Кевін О’Коннор. “Парусники” готові поборотися і за Айзею Хартенштайна з “Нью-Йорку”, який до “Нікс” перейшов саме з лос-анджелеського колективу.

 

 

0

Автор публікації

Офлайн 7 години

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 8050

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.