Ті Джей Шортс став MVP сезону Ліги чемпіонів

Ті Джей Шортс став MVP сезону Ліги чемпіонів 1 - basket.com.ua

Ті Джей Шортс з німецького Бонну був названий MVP Ліги чемпіонів сезону 2022-23. Це стало відомо під час офіційної церемонії нагородження в Малазі.

Шортс набирав у середньому за гру 18,7 очка та 7,1 передачі. Напередодні він набрав 21 очко та зробив 7 передач в переможному півфіналі проти “Унікахи”, вивівши “Бонн” у фінал сезону.

Наставник “Бонна” Туомас Іісало був визнаний тренером сезону, Садік Емір Кабака з Галатасарая став молодим гравцем сезону, а Альберто Діас з “Унікахи” був обраний кращим захисником сезону.

До першої символічної збірної окрім Ті Джей Шортса потрапив Марселіньо Уертас з “Тенеріфе” та Даріо Брізуела з “Унікахи”, а також форвард Акіл Мітчелл з АЕКу та центровий Зак Хенкінс “Хапоеля Єрусалим”.

До другої команди увійшли Маркус Фостер з “Рітаса”, Кендрік Перрі з “Унікахи”, Леві Рендольф з “Хапоеля Єрусалим”, ДеАндре Ленсдаун зі “Страсбург” і ​​Георгі Шермадіні з “Тенерифе”.

за гру до «Фіналу чотирьох» у Малазі, був переважним вибором капітанів команд 1/8 фіналу, які голосували за нагороду MVP, отримавши 75 відсотків своїх голосів.

0

Автор публікації

Офлайн 5 днів

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7205

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.