Святослав Михайлюк взяв участь у кулінарному конкурсі і програв своєму зірковому одноклубнику

Святослав Михайлюк взяв участь у кулінарному конкурсі і програв своєму зірковому одноклубнику 1 - basket.com.ua

Баскетболісти “Бостон Селтікс” Святослав Михайлюк і Деррік Вайт взяли участь у змаганнях із приготування салатів та смузі на кулінарному заході з молоддю у Дорчестерській християнській асоціації для юнаків (YMCA).

Захід був організований “Селтікс” і компанією SunLife, ставши частиною ініціативи Fit to Win, яка навчає дітей здоровому способу життя і правильному харчуванню.

Хлопці з YMCA були поділені на чотири команди, дві з яких очолювали Вайт та Михайлюк. Вони змагалися у приготуванні кращих смузі та салатів, а суддівська колегія оцінювала кінцеві продукти кожної команди. Поки діти готували овочі та змішували фрукти, Вайт та Михайлюк ділилися з ними порадами про здорові звички та харчування.

“Здоров’я та гарне самопочуття важливі, незалежно від вашого віку, тому завжди цікаво прийти у співтовариство та поспілкуватися з дітьми, які дізнаються про важливість харчування”, — сказав Вайт.

Святослав Михайлюк взяв участь у кулінарному конкурсі і програв своєму зірковому одноклубнику 3 - basket.com.ua

Михайлюк та Вайт провели змагання, жартуючи один над одним і наводячи докази, чому судді повинні голосутива за них

Коли Деррік Вайт представляв суддям салат своєї команди, він наголосив, що, зокрема, нарізане яблуко було “приготовлене з любов’ю”. У результаті його команда випередила команду Михайлюка та виграла конкурс із приготування салатів.

У прес-релізі після конкурсу Вайт зазначив, що перемога його команди відбулася, незважаючи на те, що суперники відправили на овочевий стіл більше за дозволену кількість дітей.

“Вони надіслали всю свою команду забрати інгредієнти”, – розповів Вайт ЗМІ.

“Ми просто скористалися можливістю”, – заявив Михайлюк.

“Вони забрали все авокадо. Але все гаразд, ми все ж таки знайшли спосіб перемогти. Ми боремося, долаючи труднощі”,  – відповів Вайт.

Обидва гравці сказали, що їм сподобалася можливість поспілкуватися із спільнотою у вихідний день.

“Нам просто приємно приходити сюди і тусуватися з дітьми, не думати про баскетбол, просто веселитися, знайомитися з усіма та просто робити внесок у суспільне життя”, – сказав Михайлюк.

Святослав також заявив, що Вайт став одним з йогн найближчих друзів в команді. Михайлюк віддав за Дерріка свій голос на Матч зірок НБА, але той не потрапив в число запасних.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1859

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.