Святослав Михайлюк дебютував за “Нікс” у передсезонних матчах

Святослав Михайлюк дебютував за "Нікс" у передсезонних матчах 1 - basket.com.ua

Захисник збірної України Святослав Михайлюк провів першу гру за “Нью-Йорк Нікс” у передсезонних матчах. Українець пропустив першу гру команди в міжсезоння та під питанням через болі в спині була його участь у другому матчі.

Втім, у грі з “Індіаною” Михайлюк з’явився на майданчику, провів більше 7 хвилин, за які набрав 8 очок (1/1 двоочкові, 2/3 триочкові), зробив 1 перехоплення при 1 фолі.

Команда українця перемогла 131:114. Наступний матч “Нью-Йорк” проведе в ніч на 13 жовтня також проти “Індіани”.

0

Автор публікації

Офлайн 5 днів

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7202

10 думок про “Святослав Михайлюк дебютував за “Нікс” у передсезонних матчах

  1. Valentina Minina сказав:

    Увага!
    Якщо хтось, колись, у будь-якій формі буде стверджувати, що зможе зробити прогноз результативних дій гравця не спираючись на модель гри команди, на час гравця на майданчику, на %-реалізації кидків… які отримані, як середнє арифметичне значення від результатів гравця саме в цьому турнірі (а не в минулому сезоні, чи то в минулій команді – у Сві тих команд за 4 сезони було 4, а зараз він не зіграв ні одного матчу в регулярному сезоні за “Нікс”, то цей “оракул” – прохіндєй та шарлатан. Виставкові матчі – то одне, регулярний сезон – інше, а плей-офф – зовсім інше. А є ще і Літня Ліга НБА, там взагалі гри, притаманної баскетболу НБА, бо кожний лізе, щоб відзначитись, а не дбає про оборону, береже себе до сезону, замість боротьби на кожному клаптику та в кожному епізоді.
    Тільки сухі цифри статистики та графіки можуть допомогти досконало вивчити конкретну динаміку результатів кожного гравця – це про методику “Лєо-М” (вона для тренерів, а не для букмекерів”, для перемог на паркеті, а не заробляння грошей в букмекерських конторах.
    А я пропоную іншу методику, яка дійсно змінить результати гравця, якого всі знають, як Сві10, або Сві, точніше Svi. Ось і все. То передайте команді друзів та агентів Сві, що є така можливість. І це не безкоштовно, бо кожна робота має бути оцінена належним чином. Та й на кону не 10 000 грн, а мільйони долярів. Готуйте гроші, пани та пані. Або буде те, що й було у Михайлюка, тобто зворотня дорога в Європу.
    Отака картина!

    -2
  2. Valentina Minina сказав:

    В показазових виступах Михайлюк трохи закинув, а в офіційних – не зможе!
    Наголошую про наступне:
    – якщо хтось має змогу донести цю інформацію до Михайлюка, то перекажіть (йому або його родичам, чи агентам), що можу допомогти і зробити із Сві гравця основи команди НБА, виконавши певну методично-практичну роботу,
    – завдяки застосуванню цієї методики Майкл Джордан став найкращим гравцем світу,
    – Михайлюк же зможе грати в НБА та отримувати зарплатню в 3-4 рази більше, ніж його крайній контракт до переходу в команду міста Великого Яблука.
    Без цього діла не буде. Все прийде на круги своя і за непоганими матчами знову будуть провальні.
    Дякую.

    -1
      • Valentina Minina сказав:

        Мова йде про методику, яка була застосована для МJ. Розумний зрозуміє, а дурні хай регочуть. Ніяких тренувань я проводити зі Сві не збираюсь. Це зовсім інше. Але все серйозніше, ніж пореготати в баскет.ком.юа.

        -1
        • Valentina Minina сказав:

          Ні я, ні пан Володимир Туленко (нік Лєо Містеріо) НІКОЛИ не казали, що тренували будь-якого гравця НБА, тим паче Майкла Джордана. Я стверджувала, що, як математик, допомогала Лєо вдосконалюва його методику математитчного моделювання гри, яка має назву “Лєо-М”. І, доречі, завдяки певним знанням, та моделі “Лєо-М”, я і Володимир можемо розрахувати кількість результативних дій кожного гравця (при певній виборці, тобто після 10 турів буде достатньо результатів, щоб зробити певну модель).
          А ви, пане ріелтер Єрмолов, чого байдикуєте, так напрацювали “добре”, що всі клієнти вас відправили в море, туди за горизонт?
          Та отож бо!

          -2
          • punishyomachine сказав:

            а який сенс з Вашої моделі, якщо вона працює з минулими результатами? ))))
            Чекаємо модель, яка зробить математичний прогноз для ігрока, який ще не зіграв жодної гри, з врахуванням всіх факторів як на, так і поза межами майданчику (як-то піар, політика команди, відносини між гравцями/тренерами/менеджментом/агентами і т.п.) Я думаю, букмекерські контори з руками Вас відірвуть і будуть стояти в черзі за Вашими прогнозами)))

            0
          • Oleg YERMOLOV сказав:

            Да у меня уже 45 лет стажа, из них 24 года в недвижимости. Могу себе позволить иногда и отдохнуть. Как говорят мои близкие друзья-одесситы: “У нас работает только тот, кому в аренду сдавать нечего”. ))) Ваши пирожки приветствую, займитесь ими поплотнее, хоть какая то от вас польза. 😉

            0

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.