Стівен Ей Сміт відреагував на дивний список топ-10 гравців в історії від легенди НБА

Стівен Ей Сміт відреагував на дивний список топ-10 гравців в історії від легенди НБА 1 - basket.com.ua

Експерт ESPN Стівен Ей Сміт категорично не погодився зі списком 10 найкращих баскетболістів за всю історію від легенди НБА Джуліуса Ірвінга.

У топ-10 Ірвінга увійшли Джеррі Вест, Оскар Робертсон, Елджін Бейлор, Вілт Чемберлен, Білл Рассел, Майкл Джордан, Карім Абдул-Джаббар, Меджик Джонсон, Карл Мелоун і Нейт Арчібальд. Багатьом цей рейтинг здався упередженим, оскільки в ньому відсутні діючі суперзірки Леброн Джеймс і Стефен Каррі.

“Він не вибирав діючих гравців. Слухайте, це доктор Джей, Джуліус Ірвінг має право на свою думку. У вас не може бути списку 10 найкращих за весь час, в якому відсутній Леброн Джеймс. Я включив Леброна в топ-2 найкращих гравців усіх часів. Чому його немає у рейтингу Ірвінга? Стефа Каррі теж немає у списку? Стеф грає у лізі понад десять років. Леброн виступає в НБА протягом 20 років. Він грав більше років, ніж більшість гравців, яких доктор Джей включив у свій список”, – заявив Ей Сміт.

0

Автор публікації

Офлайн 6 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2277

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.