Стів Керр пояснив, чому прибрав Інгрема зі стартової п’ятірки на чемпіонаті світу

Стів Керр пояснив, чому прибрав Інгрема зі стартової п'ятірки на чемпіонаті світу 1 - basket.com.ua

Головний тренер збірної США Стів Керр прокоментував заміну форварда Брендона Інгрема у стартовому складі команди на Джоша Харта.

Інгрем виходив з перших хвилин у двох стартових матчах США на чемпіонаті світу, але в третьому був переведений на лаву запасних.

“Джош Харт – наш найкращий підбираючий гравець. В останньому матчі з Йорданією він зробив 12 підбирань. У нього є сила та завзятість, які іноді компенсують нестачу зросту. Джош звик захищатися против великих хлопців, проводить зміни як в НБА, тому нам комфортно випускати його в старті.

Мені дуже сподобався результат заміни Брендона Інгрема в старті. Наша гра стала набагато збалансованішою. На рахунку Брендона – п’ять результативних передач. Він отримав більше простору, більше тримав м’яч у руках. Я знаю, що це йому сподобалося. Я не можу говорити досить хвалебно про Інгрема, але відмічу його характер і те, як він прийняв виведення із стартового складу. Він не звик виходити з лави запасних, але грав нормально. Не було такого, що він провалився і взагалі розчинився на паркеті”, – сказав Керр.

0

Автор публікації

Офлайн 4 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2277

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.