“Ставить обурливі умови”. Опубліковані нові дані по трансферу Святослава Михайлюка

"Ставить обурливі умови". Опубліковані нові дані по трансферу Святослава Михайлюка 1 - basket.com.ua

Грецький спортивний сайт Apex Sports розкрив нову інформацію по трансферу українського атакувального захисника Святослава Михайлюка, який досі не підписав контракт з “Панатінаїкосом” через ряд проблемних моментів в переговорах.

“Кілька тижнів “Панатінаїкос” домовлявся з Михайлюком по фінансам, повністю задовольнивши вимоги українця ($ 2,5 млн на рік), але угода “заморожена” через обурливі умови, які ставить баскетболіст.

“Я можу піти в будь-який час”

Досі всі говорили, що Михайлюк просив час у “Панатінаїкоса”, бажаючи вчепитися за всі можливості залишитися в НБА. Проте добре поінформовані джерела Apex Sports в США стверджують дещо інше. “Святослав не просить “Панатінаїкос” чекати на нього. Він з першого контакту наполягає на тому, що його контракт має включати опцію виходу у випадку пропозиції з НБА, навіть не встановлюючи лімітів на активацію цієї конкретної умови. Практично кажучи, він хоче мати можливість залишити “Панатінаїкос” у будь-який час, навіть через кілька тижнів після початку їхньої співпраці, за умови, що буде виплачена відносно невелика сума відступних в порівнянні з грошима, які витратить на нього грецький клуб”.

Згідно з тим самим джерелом, “Панатінаїкос” висловив зустрічну пропозицію — що логічно. Клуб вкладає в Михайлюка значні кошти, тому хоче, щоб “вікно” опції викупу з НБА відкрилося лише на кілька тижнів улітку 2024 року, оскільки гравець має провести хоча б один сезон в команді. Проте сторона Михайлюка непохитна і готова обговорювати лише суму опції виходу з контракту. Таким чином, домовленість “заморожена”.

Фіксована вимога

Михайлюк контактував з іншими європейськими командами до того, як “Панатінаїкос” задовольнив його фінансові вимоги. Він просив у будь-якому разі прийняти таку саму умову: надати йому одностороннє право піти в НБА у будь-який час, навіть в розпал сезону. Відповідь, яку він отримав, була схожа на позицію “Панатінаїкоса”. “Ми навіть не обговорюємо таку можливість”.

Вірогідність знайти контракт в НБА для Михайлюка зменшується з кожним днем, проте цього факту (принаймні зараз) недостатньо, щоб українець подивився на речі з іншого боку. Водночас “Панатінаїкос” може почекати ще кілька тижнів, щоб побачити, чи перегляне Михайлюк свої вимоги. У команди є Марюс Грігоніс на позиції атакувального захисника в якості “страховки”, – пише Apex Sports.

0

Автор публікації

Офлайн 7 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2277

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.