Скотті Вілбекін відреагував на жорстке покарання за відмову грати в складі збірної Туреччини

Скотті Вілбекін відреагував на жорстке покарання за відмову грати в складі збірної Туреччини 1 - basket.com.ua

Розігруючий “Фенербахче” Скотті Вілбекін вважає несправедливим покарання за відмову грати в складі збірної Туреччини в кваліфікації Олімпіади.

Вілбекін та Шейн Ларкін були дискваліфіковані на п’ять матчів у турецькій лізі, оштрафовані на 90 000 лір (близько 3 140 євро) та втратили статус національних гравців у місцевому чемпіонаті, підпавши під дію ліміту на легіонерів.

“Дуже скоро приймуть рішення щодо моєї апеляції. Я не хочу багато говорити про це, але скажу, що ситуація, в якій ми перебуваємо, прикра. Я вважаю, що деякі санкції, які були вжиті щодо мене, є трохи надмірними. Для всього, що сталося, були вагомі причини. Я відповідав на телефонні дзвінки. Не було моменту, щоб представники збірної Туреччини не могли до мене додзвонитися. Я навіть самостійно звертався до конкретних людей у ​​федерації.

Не буду називати жодних імен, але у мене є текстові повідомлення, щоб підтвердити це. Сподіваюся, незабаром усе вирішиться і буде прийнято правильне рішення, щоб ми могли залишити все позаду. Я не хочу багато говорити про це, але, почувши коментарі Шейна Ларкіна… Я не спілкувався з ним особисто, але, почувши його коментарі, здається, що з ним сталося те саме. Він пережив одну реальність і побачив іншу, представлену в ЗМІ та соціальних мережах. Я не хочу багато говорити про це”, – заявив Вілбекін.

0

Автор публікації

Офлайн 4 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1934

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.