Скапінцев допоміг “Вестчестеру” виграти, Михайлюк зіграв в матчі НБА

Скапінцев допоміг "Вестчестеру" виграти, Михайлюк зіграв в матчі НБА 1 - basket.com.ua

Команди українських легіонерів в НБА здобули перемоги в чергових матчах регулярного чемпіонату НБА.

Нью-Йорк Святослава Михайлюка на виїзді переграв Шарлот  121:102 і закріпився в зоні плейін. Українець провів у матчі 2 хвилини і 17 секунд, зробивши за цей час підбирання та один неточний дальній кидок при 1 втраті та 1 фолі.

Всього у Михайлюка в цьому сезоні 8 зіграних матчів в НБА, 3,5 хвилин в середньому, за які він набирає 2,0 очки та робить 0,8 підбирань.

Сакраменто без Олексія Леня здобув перемогу над Клівлендом 106:95 і йде п’ятим в таблиці Західної конференції. У Леня 8 матчів в НБА цього сезону, 3,1 хвилина в середньому, 1,4 очки, 1,1 підбирання та 0,3 передачі.

Дмитро Скапінцев допоміг Вестчестер Нікс здобути перемогу в G-лізі над Делавером 113:108. Українець за 14 хвилин на майданчику набрав 8 очок (4/6 двоочкових, 0/1 штрафних), зробив 6 підбирань, 1 передачу, 1 перехоплення та 4 блок-шоти.

Скапінцев зіграв вже 10-й матч в Лізі розвитку, в середньому набираючи 3,6 очок, роблячи 3,5 підбирань та 0,4 переадачі.

Вестчестер перед останнім туром першого етапу піднявся на четверту сходинку на Сході, що дає можливість вийти в плейоф. Наступну гру Вестчестер зіграє в ніч на 14 грудня.

0

Автор публікації

128
Коментарі: 6Публікації: 7310

Одна думка про “Скапінцев допоміг “Вестчестеру” виграти, Михайлюк зіграв в матчі НБА

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.