Сергій Павлов перебрався до команди Єврокубку

Сергій Павлов перебрався до команди Єврокубку 1 - basket.com.ua

Форвард збірної України Сергій Павлов знайшов собі новий клуб – гравець підписав контракт з чемпіоном Польщі та учасником Єврокубку “Шленском” до кінця сезону.

В Україні Павлов грав за БК “Донецьк”, “Хімік” та “Київ-Баскет”. Двічі ставав чемпіоном України. Також виступав у Литві, Іспанії, а цей сезон розпочав у естонському “Пярну”, за який в 14 матчах в середньому набирав 9,7 очок, робив 4,8 підбрання та 1,6 передачі. В грудні року клуб вирішив попрощатись з групою гравців, в число яких потрапив і Павлов.

“Гра в “Шленску” – чудова можливість для мене. Клуб грає в другому за силою змаганні Європи і займає перше місце в Польщі. Я зроблю все, щоб допомогти команді і мені дуже хочеться скоріше зіграти перед вболівальниками у Вроцлаві”, – заявив Павлов після підписання контракту.

“Шленск” є одноосібним лідером чемпіонату Польщі, а ось в Єврокубку команда йде на останньому місці в групі А, вигравши лише один матч з десяти.

Дебютувати Павлов за новий клуб може в суботу проти “Легії Варшава”.

0

Автор публікації

Офлайн 2 дні

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7160

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.