Ронен Гінзбург: “У “Бурсаспора” божевільна підтримка фанів”

Ронен Гінзбург: “У “Бурсаспора” божевільна підтримка фанів” 1 - basket.com.ua

Головний тренер “Прометея” Ронен Гінзбург прокоментував майбутній виїзний матч своєї команди проти “Бурсаспора” в 12-му турі групового раунду Єврокубка.

“Результат говорить сам за себе. Ви знаєте, що вони зараз на 4 місці в турецькій лізі – одній з найсильніших у Європі. Аналогічна ситуація в Єврокубку. Грати у них в гостях буде дуже важко, оскільки це сильна команда з божевільною підтримкою фанів.

Група досить рівна, і між командою на першому місці та командою на останньому не надто велика різниця. Навіть на останньому місці команда з одним з найвищих бюджетів. Це ні про що не говорить, що вони мають шість перемог, а ми сім, оскільки ще достатньо матчів попереду і всі команди дуже рівні, все може трапитися – можна фінішувати першим, можна фінішувати останнім.

Турецькі фани? Зазвичай, коли ти в грі, ти не чуєш галас, навіть якщо він дуже гучний. Зазвичай це більше тиск на суддів. От на рефері справді великий тиск з боку фанів. “Бурсаспор” лише одного разу поступилася вдома в Єврокубку цього сезону. В турецькій лізі також вони вдома програвали переважно грандам, таким як “Фенербахче”. Як я сказав, Бурса – одне з місць, де гостьовим командам грати найважче.

Готовність гравців “Прометея”? Сподіваюся, Кеннеді, швидше за все, готовий грати. Стосовно Стефенса – ми досі не знаємо, остаточно буде відомо у вівторок чи середу”.

0

Автор публікації

Офлайн 3 тижні

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1699

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.