Ронен Гінзбург: “Шкода, що ми граємо не в Україні, адже наша гра заслуговує на повну арену”

Ронен Гінзбург: "Шкода, що ми граємо не в Україні, адже наша гра заслуговує на повну арену" 1 - basket.com.ua

Наставик “Прометея” Ронен Гінзбург прокоментував перемогу над “Цедевіта-Олімпія” в грі Єврокубку.

– Ми знали, що для перемоги над “Цедевіта Олімпія”, яка є однією з найкращих команд у нападі, нам потрібно було добре грати в захисті. У першій половині ми припустилися деяких помилок, але все одно трималися в грі. Однак у другій половині ми чудово зіграли в захисті. Ми втримали їх на 64 очках. Зазвичай вони набирають 84. Тож це були великі зусилля наших гравців.

Більшу частину матчу ми грали добре. Ми добре грали протягом усього матчу в нападі, у нас не було проблем. Основна проблема полягала в тому, щоб зупинити Йогі Феррелла та Джоша Адамса, і я думаю, що ми виконали чудову роботу.

– В нападі ви не мали проблем. Які коригування ви зробили в захисті?

– Ми пробували різні варіанти. Ми розпочали з одним видом захисту, потім змінили його. В підсумку, коли ми поставили Ді Джея Стефенса на Феррелла, це зупинило всю команду суперника. Тож це був хороший вибір для нас. 

– Як ми бачили раніше, коли Стефенс захищається проти нижчих за зростом гравців, це працює.

– Ді Джей відомий своєю хорошою грою в захисті, він може захищатися проти гравців усіх позицій. Ми використовували його вміння, коли потребували цього, звісно, не протягом усієї гри, а у певні моменти, коли треба змінити хід гри. 

– Також кілька перехоплень і важливих кидків. Ді Джей – не лише хороший данкер і сильний в захисті, а ще й здібний шутер. Але я пам’ятаю, коли ми грали проти італійської команди, її тренер казав, що його план на гру був захиститися проти шутерів, але він не вважав такими Санона і Стефенса. І вони покарали його тоді за таку його думку. І сьогодні Ді Джей реалізував шість триочкових. 

– Слухайте, він хороший шутер. Іноді на тренуваннях він узагалі не хибить. Його відсоток здалеку тримається на однаковому рівні – близько 35 відсотків. Сьогодні Стефенс був надзвичайним з дальньої дистанції. Якби Ді Джей грав проти нас, я би не відступав від нього на триочковій.

– Як вам грати на “Жальгіріс Арені”? Як вам підтримка тут?

– Чудова. Краща, ніж минулого разу, вболівальники були більш активними. Дуже шкода, що ми граємо не в Україні, адже гра, яку ми показуємо, заслуговує на повну арену глядачів. Однак нині така ситуація. І моя повага гравцям, адже їх не підганяє уперед повна арена фанів. Сьогодні уболівальники дуже нам допомогли в цьому аспекті. Кожного разу, коли я заходжу на “Жальгіріс Арену”, для мне це як Мекка Баскетболу.

0

Автор публікації

Офлайн 11 години

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 8050

2 думки про “Ронен Гінзбург: “Шкода, що ми граємо не в Україні, адже наша гра заслуговує на повну арену”

  1. Freemen. сказав:

    Ронен, в Україні вболівальники ходили, ходять і завжди будуть ходити дивитися і вболівати за УКРАЇНЦІВ! У Вашому латвійському Прометеї за мало білих людей. Тож, Рига – ваш дім, лишайтесь там.

    0

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.