Ронен Гінзбург: «Головна проблема Санона — це його занадто великий потенціал»

Ронен Гінзбург: «Головна проблема Санона — це його занадто великий потенціал» 1 - basket.com.ua

Головний тренер «Прометея» Ронен Гінзбург поділився очікуваннями від роботи з молодими новачками клубу, гравцями збірної України Іваном Ткаченком та Іссуфом Саноном. 

«Іван має великий потенціал. Я розгледів це у той час, як він грав за Черкаські Мавпи. Також бачу, що тренер Багатскіс запросив його до збірної України, де він навіть починає ігри в старті. Він дебютує на подібному рівні, звісно, йому знадобиться певний час на адаптацію до ритму на цьому рівні, але він точно має велике майбутнє. Я радий тому, що нам вдалося його підписати. 

Щодо СанОна. Його головна проблема, як ви сказали — це потенціал. Я буду казати про це вголос, і мені все одно, почує він це чи ні. Справді, головна його проблема — занадто великий потенціал. Але він дійсно його має. Утім, він має зрозуміти: ігри виграються командою, разом, і тільки тоді він досягне успіхів. Неможна фокусуватися лише на собі. Про це ми з ним вже говорили. Якщо він почне фокусуватися на перемогах, він виросте в дуже сильного гравця. 

Я бачив багато таких гравців як СанОн у минулому —  коли всі навколо кажуть про твій потенціал. Утім, за 5-7 років кажуть все про інше — як ти проґавив власну кар’єру. Для нього саме час зробити крок вперед, в першу чергу, ментально. Я справді хотів його минулого сезону, зараз я теж наполягав на тому, щоб ми зробили йому пропозицію. Він дійсно талановитий, про що ви вже казали, але зараз він на тому етапі кар’єри, коли треба зрозуміти: в баскетбол грають командно, в баскетболі грають на перемогу. Коли будуть перемоги у команди — буде успіх і в нього самого. Якщо він буде робити все сам, він ніколи нічого не досягне. 

Звісно, йому треба додати в певних професійних речах, але база в нього є. Сподіваюся, в нас вийде, я дуже вірю в нього. Час покаже».

0

Автор публікації

Офлайн 3 тижні

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1689

2 думки про “Ронен Гінзбург: «Головна проблема Санона — це його занадто великий потенціал»

  1. Владимир Житомирский сказав:

    Какой такой особый потенциал у Санона? До НБА он уже дорос,.. помастурбировал результатами драфта, и продолжает расти в обратном направлении. ))) Почету-то амеры и в 19 лет до НБА доростают, а местные “самородки” всё растут и растут, как правило так и оставаясь в Украине, или доростая до 2 или 3 Дивизиона в первенствах стран Европы. В 22 года все продолжают расти, некоторые даже вырастают!

    1

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.