Ранні ігри Дончича, Михайлюка і топ-клубів Заходу: прев’ю матчів НБА 3-4 березня

Ранні ігри Дончича, Михайлюка і топ-клубів Заходу: прев'ю матчів НБА 3-4 березня 1 - basket.com.ua

«Даллас» – «Філадельфія»
Початок: 20:00

«Даллас» (34-26) веде боротьбу за пряму путівку в плей-офф Західної конференції. Останнім часом «Маверікс» трохи здали позиції, зазнавши поразок в 3 з останніх 4 матчів. Всі невдачі команди Джейсона Кідда прийшлися на важке турне по Сходу. Лука Дончич, Кайрі Ірвінг,  Тім Хардвей, Пі Джей Вашингтон нарешті повернулися додому, де налаштовані показати кращий результат. «Філадельфія» (34-25) без травмованого Джоела Ембііда є аутсайдером в цій парі. Келлі Убре, Тайріз Максі, Бадді Хілд, Кайл Лоурі, Тобіас Харріс поки рідко радують фанатів «Сіксерс» якісною грою проти сильних суперників.

«Бостон» – «Голден Стейт»
Початок: 22:30

«Бостон» (47-12) впевнено лідирує в Східній конференції. «Селтікс» мають на 8 поразок менше, ніж найближчий переслідувач «Клівленд». Головний тренер Джо Маззулла може дозволити собі трохи розвантажити Джейсона Тейтума, Джейлена Брауна, Крістапса Порзінгіса і дати хвилини резервістам Святославу Михайлюку, Німасу Куеті, Джейдену Спрінгеру та іншим. Це не означає, що «Голден Стейт» (32-27) чекає легка прогулянка в Бостоні. Стефен Каррі, Клей Томпсон, Джонатан Кумінга, Кріс Пол, Дреймонд Грін повинні викладатися на повну, щоб мати шанси принести «Ворріорз» перемогу на арені «Селтікс».

«Міннесота» – «Кліпперс»
Початок: 22:30

«Міннесота» (42-18) програла попередній матч проти «Сакраменто» (120:124 ОТ), але поки втримує лідируючу позицію на Заході. Ситуація може змінитися, якщо Карл-Ентоні Таунс, Руді Гобер, Ентоні Едвардс оступляться проти «Кліпперс» (38-20). Гості втратили через травму Рассела Вестбрука, мали певні проблеми зі здоров’ям Кавай Ленард і Пол Джордж. Однак «Лос-Анджелес» залишається дуже небезпечним суперником. Команда Тайрона Лю включиться в боротьбу за перше місце, якщо здолає «Тімбервулвз» в особистій зустрічі. Це є додатковим фактором мотивації для «Кліпперс».

«Орландо» – «Детройт»
Початок: 01:00

«Орландо» (34-26) повернувся в зону плей-офф Сходу після вдалого виступу в лютому. Тепер Паоло Банкеро, Коул Ентоні, Джейлен Саггз постараються не збавляти оберти. «Меджик» треба уважно віднестися до протистояння з «Детройтом» (9-50). «Пістонс» вже не є останньою командою конференції, оскільки випередили «Вашингтон». Кейд Каннінгем, Джейлен Дюрен, Осар Томпсон виходять на паркет з доволі солідною мотивацією останнім часом. Підопічні Монті Вільямса як мінімум створюють проблеми номінально більш сильним опонентам, хоч і не завжди доводять справу до перемоги.

«Торонто» – «Шарлотт»
Початок: 01:00

«Торонто» (22-38) програв два останніх матчі. Скотті Барнс, Іммануїл Квіклі, Ар Джей Барретт не особливо зацікавлені переривати серію невдач «Репторс», однак сила суперника може привести до успіху підопічних Дарко Раяковича. «Шарлотт» (15-45) також невмотивований. У «Хорнетс» був короткий сплеск після дедлайну, але в останніх 3 матчах команда Стіва Кліффорда програвала з загальною різницею «-57». Майлз Бріджес, Брендон Міллер, Грант Вільямс теоретично можуть налаштуватися на гру з «Торонто», хоча в цілому дана пара є непередбачуваною. «Репторс» можна віддати невелику перевагу за рахунок домашнього паркету.

«Клівленд» – «Нью-Йорк»
Початок: 02:00

«Клівленд» (39-20) поставив під сумнів друге місце в Східній конференції, зазнавши трьох поразок після перерви на Матч зірок. Донован Мітчелл, Еван Моблі, Даріус Гарленд, Каріс Леверт поки що грають не на тому домінуючому рівні, який був до паузи. «Нью-Йорк» (35-25) постарається скористатися вразливістю «Кавальєрс». Головна проблема «Нікс» – травми О Джи Анунобі і Джуліуса Рендла. Джош Харт, Донте Дівінченцо, Прешес Ачіува, Джейлен Брансон стараються, однак цього не завжди вистачає для досягнення позитивного результату.

«Сан-Антоніо» – «Індіана»
Початок: 02:00

«Сан-Антоніо» (12-48) виграв попередній матч проти «Оклахоми» (132:118). «Сперс» дуже рідко видають відрізки навіть з двох перемог, тому Віктор Вембаньяма, Джеремі Сохан, Девін Вассел цілком можуть розслабитися. Тим не менш, «Індіані» (34-27) все одно не слід недооцінювати команду Грега Поповича. У «Пейсерз» є своє проблеми, які полягають в налагодженні комунікації між Тайрізом Халібертоном і Паскалем Сіакамом. Статистика обох зіркових гравців погіршилася після того, як Сіакам перейшов в «Індіану» в січні. Зі стабільністю результатів у команди Ріка Карлайла також не все гаразд, навіть у протистояннях з аутсайдерами.

«Фінікс» – «Оклахома-Сіті»
Початок: 04:30

«Фінікс» (35-25) проведе «бек-ту-бек» після матчу з «Х’юстоном» (109:118). Дуже невдала зустріч для «Санз» у багатьох відношеннях. Команда Френка Вогеля програла, Девін Букер і Ройс О’Ніл отримали пошкодження в кінцівці, а Бредлі Біл заробив вилучення в третій чверті. Біл, Кевін Дюрант і Юсуф Нуркич все одно постараються реабілітуватися перед власними фанатами у протистоянні з «Оклахомою» (41-18), навіть якщо травма гомілкостопа Букера не дозволить йому вийти на паркет. «Тандер» ведуть боротьбу за перше місце на Заході з «Міннесотою». Іноді Шей Гілджес-Александер, Джош Гідді, Чет Холмгрен занадто нервують, як було, наприклад, в попередній зустрічі з «Сан-Антоніо» (118:132). У команди Марка Дейгнолта є потенціал здолати «Фінікс» на виїзді, однак лише у випадку належної концентрації молодих зірок.

0

Автор публікації

Офлайн 8 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1864

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.