“Прометей” повернув до складу ще одного легіонера

"Прометей" повернув до складу ще одного легіонера 1 - basket.com.ua

Американський баскетболіст Ді Джей Стефенс повернувся до “Прометея”. Про це повідомив президент клубу Володимир Дубинський.

“Віртуоз та улюбленець вболівальників знов з “Прометеєм”. Друзі, ми вийшли на фінішну пряму відносно комплектації команди. Як і обіцяв, інтрига щодо останнього гравця буде цікавою.

До “Прометею” повертається американський форвард, відомий своїми феєричними данками та крутими стрибками, улюбленець фанатів – Ді Джей Стефенс.

Він є повноцінним членом родини “Прометей”, адже це буде його третій сезон з командою.

Після того як через війну ми достроково закінчили минулий сезон, Ді Джею прийшлося повернутись до французьськоі ліги. Саме там він продовжив кар’єру у клубі “Фос-сюр-Мер”. За цей час Стефенс встиг подарувати французьким вболівальникам чимало яскравих хайлайтів – не лише в офіційних зустрічах, а й навіть на передматчевих розминках.

Отже контракт підписано, Стефенс знов з “Прометеєм”. Відтак команду укомплектовано, чекаємо на новий яскравий баскетбольний сезон”, – сказав Дубинський.

Раніше “Прометей” повернув до складу Ді Джея Кеннеді.

0

Автор публікації

Офлайн 2 дні

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7310

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.