“Прометей” подав заявку на участь у Вищій лізі

“Прометей” подав заявку на участь у Вищій лізі 1 - basket.com.ua

“Прометей” в листі на своїх офіційних сторінках повідомив про те, що клуб подав заявку на участь у Вищій лізі чемпіонату України в сезоні 2023/24.

“Відбулася нарада з членами наглядової ради, президентом та директором БК “Прометей”, на якій було прийнято рішення щодо участі команди у чемпіонаті України сезону 2023/24 рр.

Рішення було не простим, але не зважающи на емоції, та заради розвитку українського баскетболу у цей не простий час, повідомляємо, що БК “Прометей” подає заявку на участь у чемпіонаті України серед команд Вищої ліги відповідно до регламенту змагань.

Також ми не полишаємо надії, що ближче до початку сезону 2023/2024 виконком ФБУ повторно розгляне можливість участі нашого клубу у Суперлізі”, – повідомляється у листі.

Раніше команда зі Слобожанського, яка пропустила минулий сезон в Україні, подала заявку на участь у Суперлізі, однак, враховуючи регламент, Виконком ФБУ проголосував за те, що клуб має наступний сезон провести у Вищій лізі.

Раніше “Прометей” опублікував лист, в якому повідомив, що не гратиме у Вищій лізі, але тепер переглянув своє рішення.

Ситуація з “Прометеєм” набула розголосу: з листом до ФБУ звернулись гравці національної збірної України, їм відповів президент Федерації Михайло Бродський, своїм баченням ситуації ділились Дмитро Забірченко, Сергій Чебишев та Сергій Ліщук.

Перша команда “Прометея”, яка базується в Ризі, продовжить виступи в Латвійсько-естонській баскетбольній лізі, а також в Єврокубку. Очікується, що в чемпіонаті України виступатиме молодіжна команда клубу.

“Прометей” подав заявку на участь у Вищій лізі 3 - basket.com.ua

0

Автор публікації

Офлайн 1 годину

BasketAdmin

18
Коментарі: 1Публікації: 763

5 думок про ““Прометей” подав заявку на участь у Вищій лізі

  1. .Freemen сказав:

    BasketAdmin, а до чого ти тут притулив фотку латвійського Прому? Хіба про них йде мова??? Мова йде про ЮНАЦЬКУ ШКОЛУ !!! Притули сюди фотку “персперктивних діток”, яких переманив до своєї ДЮСШ панок Дубинський, бо грати у Вишці будуть вони.

    -4

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.