“Прометей” підписав контракт з екс-гравцем “Київ-Баскета”

"Прометей" підписав контракт з екс-гравцем "Київ-Баскета" 1 - basket.com.ua

Марек Классен – гравець БК “Прометей”. Про це повідомив президент клубу Володимир Дубинський:

Марек Классен – 30-річний канадський розігруючий (зрiст 185 см, вага 84 кг). Професійну кар’єру новачок “Прометея” розпочав у сезоні 2015/2016 в румунському клубі “Сібіу”. Після цього виступав за британські “Лідс Форс” і “Вустер Вулвз”,  турецький “ITU” і “Сокар Спор”, потім грав у Канаді і в G-лізі  NBA, з Америки переїхав до України в “Київ-Баскет”, після якого встиг пограти за польський “Слупськ” і чеський “Німбурк”.

Вже у понеділок, 26 грудня, Марек має прибути до Риги та приєднатися до команди.

0

Автор публікації

Офлайн 2 дні

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7310

8 думок про ““Прометей” підписав контракт з екс-гравцем “Київ-Баскета”

  1. Jekan сказав:

    В принципе, у него очень неплохая статистика в ЛЧ за Нимбурк, так что совсем уж поливать это приобретение не стоит. Этакая немножко улучшенная версия Дениса Лукашова. Хорошо раздаёт, в принципе неплохо атакует из-за дуги, как для чистого 1 номера. Явно с Лукашовым, Сидоровым и Агадой не все так хорошо. Ну а так Прометея нужен ещё один хороший шутер, причём хороший на уровне Еврокубка. Качества атак из-за дуги не хватает, Клавелл часто проваливается.

    0
    • D-dim73 сказав:

      Клавелл не часто проваливается, а постоянно, и очень важные игры, именно он завалил. А имея столько игрового времени и бросков те-же наши, Лукашов, Сид, или Ткаченко, результат был бы лучше.

      -1
  2. Octopus22 сказав:

    Гравець непоганий, але чи підсилення це для команди, яка претендує на якийсь успіх в Єврокапі? Він сильніший за Сидорова? Лукашова? Санона? Не впевнений. Про легів навіть не говоримо. А йому потрібен буде ігровий час і відбиратиме він його, скоріш за все, саме в наших пацанів. Таке щось… Подивимось.

    -5

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.