Поцекко та Меллі поскаржилися на несправедливість після поразки від США з різницею -37 в плей-офф ЧС

Поцекко та Меллі поскаржилися на несправедливість після поразки від США з різницею -37 в плей-офф ЧС 1 - basket.com.ua

Головний тренер збірної Італії Джанмарко Поцекко вважає, що його команда не мала зустрічатися зі США (63:100) в чвертьфіналі чемпіонату світу. Італійці стали першими в своїй групі, але потрапили в плей-офф на американців, які в останньому турі сенсаційно поступилися Литві і зайняли друге місце.

“Усі думали, що у нас немає шансів виграти цю гру. Але ми тут, тому що… Є одна маленька тварина, калаброн, яка не може літати, але вона не знає, що не може. Мої гравці не повинні були бути тут. Але вони не знали. Вони прийшли сюди, і тепер ми входимо до восьми найкращих команд світу. Тепер ви розумієте і бачите, як і всі в світі, який менталітет ми продемонстрували на цьому турнірі. Ми не вміємо літати, але ми не знали. І ми це зробили. Це неймовірно. Ми не заслуговували грати проти США. Тому що були першими в нашій групі. Мої гравці були першими в групі. Але це спорт. Я люблю всіх своїх гравців. Я любив їх до гри і зараз навіть більше. Я поважаю їх сьогодні ще більше. Про що я говорив зі Стівом Керром після матчу? Під час гри ми почали розмовляти з деякими гравцями збірної США. Я мав переконати його, що не скаржився і не сперечався з ними. Я просто сказав йому, що мова йде про фоли, ні про що інше. Я хотів сказати йому це. Я був гравцем, але як тренер не повинен розмовляти з чужими баскетболістами. Керр сказав, що розуміє мене”, – заявив Поццекко.

Центровий збірної Італії Ніколо Меллі погодився з тренером щодо його слів про несправедливе потрапляння на США після першого місця в групі.

“Нам було потрібно трохи більше везіння. Я думаю, що ми зробили все, що могли зробити в нашій групі. Я справді пишаюся тим, що є частиною цієї команди. Я думаю, що цього разу ми заслуговували трохи більшого. Ми заслуговували подолати чвертьфінал. Треба знати, як вигравати і програвати. Ще раз, нам потрібно навчитися програвати. Але ми спробуємо пройти кваліфікацію на Олімпійські ігри наступного літа. Якщо ні, ми знову будемо змагатися наступного літа, і наступного, а потім знову Нас запитували: що ми можемо зробити, щоб пройти далі? Більше нічого. Ми зробили все, що могли. Ми повинні пишатися тим, що зробили. Ми отримали велику любов і підтримку від уболівальників і наших сімей. Це те, чим ми повинні дорожити. Але як спортсмен, ти хочеш перемогти і повернутися додому з чимось важким на шиї. Але це спорт, це життя. Ми повернемося”, – сказав Меллі.

0

Автор публікації

Офлайн 48 хв.

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1866

Одна думка про “Поцекко та Меллі поскаржилися на несправедливість після поразки від США з різницею -37 в плей-офф ЧС

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.