Омер Юртсевен виступив з заявою щодо своєї відсутності у збірній Туреччини

Омер Юртсевен виступив з заявою щодо своєї відсутності у збірній Туреччини 1 - basket.com.ua

Омер Юртсевен за попередніми повідомленнями мав стати одним з гравців НБА, які зіграють на Євробаскеті-2022 за свою збірну.

Втім, напередодні турецька сторона повідомила, що центровий “Майамі” без попередження не явився в розташування збірної.

Гравець виступив зі своєю заявою, пояснивши ситуацію.

“У мене немає образ на турецьку збірну, незважаючи на маніпуляції зі ЗМІ. Я хотів, щоб ви почули від мене особисто те, чого не вистачає в новинах в ці дні. Новинах про те, що “Я не приїхав до табору національної збірної без попередження”, як написала одна людина, навіть не подзвонивши мені.

Можливо, я не зміг взяти участь у Євробаскеті, але мої тренери, менеджери та друзі, які знають мене найкраще, знають, що якщо мене покличуть на Олімпійські ігри чи чемпіонат світу, я приїду.

Мене не образять маніпуляції в ЗМІ щодо національної збірної Туреччини, майку якої я з гордістю носив багато разів у категоріях U-16, U-18, U-20 і національній збірній

У мене немає іншої думки, крім як побажати успіху моїм братам, які є моїми близькими друзями в таборі збірної. Бажаю всій команді успіхів у кваліфікації чемпіонату світу та чемпіонаті Європи. Я буду вболівати за збірну” – відмітив Юртсевен.

0

Автор публікації

Офлайн 1 день

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7155

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.