Олексій Лень не набрав очок в сьомому матчі “Сакраменто” проти “Голден Стейт”

Олексій Лень не набрав очок в сьомому матчі "Сакраменто" проти "Голден Стейт" 1 - basket.com.ua

Центровий збірної України Олексій Лень завершив свої виступи в сезоні 2022/23, вилетівши з “Сакраменто” після першого раунду плей-оф НБА.

“Сакраменто” українця на своєму майданчику поступився в сьомому матчі серії першого раунду плей-оф НБА “Голден Стейт” 100:120 і програв серію 3:4.

В останній грі сезону Лень вийшов за 2:39 хвилини до кінця гри і дограв до кінця. За відведений час Лень встиг зробити один неточний двоочковий кидок та одне підбирання у захисті.

В семи матчах плей-оф НБА Лень в середньому грав 7,7 хвилин, набирав 2,7 очок та збирав 2,9 підбирань.

В регулярному чемпіонаті Лень відіграв 26 матчів за “Сакраменто”, серед яких 2 у старті. Він отримував по 7,0 хвилин за матч, набирав 1,7 очка, 2,3 підбирання, 0,5 асиста, 0,2 перехоплення, 0,4 блок-шоти, 0,6 втрати в середньому за зустріч.

“Сакраменто” фінішував третім у Східній конференції і вперше за 17 років зіграв у плей-офф. Для Леня це була друга серія плей-оф в кар’єрі після участі в пост-сезоні в сезоні 2020/21 з “Вашингтоном”.

0

Автор публікації

Офлайн 2 дні

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7310

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.