Олександр Липовий не зіграє за збірну України у липневих матчах відбору на ЧС-2023

<strong>Олександр Липовий не зіграє за збірну України у липневих матчах відбору на ЧС-2023</strong> 1 - basket.com.ua

Капітан збірної України Олександр Липовий не допоможе національній команді у липневих матчах кваліфікації чемпіонату світу-2023. Захисник німецького Бонна отримав травму щиколотки під час четвертого матчу півфіналу плейоф Бундесліги.

Один із найдосвідченіших гравців збірної України не встигне відновитися до матчів наступного вікна відбору, в яких наша команда з 1 по 7 липня зіграє проти Грузії, Північної Македонії та Іспанії.

У 12 матчах чемпіонату Німеччини Липовий за 19.8 хвилини набирав 3.9 очка, робив 3.7 підбирання та 1.7 передачі. В першій половині сезону Олександр у складі чемпіона України Прометея відіграв у Суперлізі 22 матчі, в яких набирав 6.0 очка, робив 4.0 підбирання та 2.0 передачі.

Наразі збірна України завершує перший етап тренувального збору в Ризі, після чого відправиться до Розето-дельї-Абруцці, що в Італії, де до команди приєднаються ще декілька гравців.

0

Автор публікації

Офлайн 3 тижні

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1699

Одна думка про “Олександр Липовий не зіграє за збірну України у липневих матчах відбору на ЧС-2023

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.