Офіційно: Святослав Михайлюк — гравець “Нью-Йорк Нікс”

Офіційно: Святослав Михайлюк — гравець “Нью-Йорк Нікс” 1 - basket.com.ua

“Нью-Йорк Нікс” офіційно оголосили про підписання контракту з гравцем національної збірної України Святославом Михайлюком. Умови контракту не повідомляються, але раніше інсайдер Шемс Чаранія написав про те, що мова йде про річну частково гарантовану угоду. 

“Нікс” стануть п’ятою командою в кар’єрі українця в НБА. Раніше Святослав виступав за “Лейкерс”, “Детройт”, “Оклахому” та “Торонто”. За 220 матчів (46 у старті) в лізі середня статистика захисника становить 6.6 очка, 1.8 підбирання та 1.4 передачі за 17 хвилин на паркеті. 

У складі збірної України на Євробаскеті-2022, який днем раніше завершився у Берліні, Михайлюк взяв участь у 6 матчах, в яких за 29.2 хвилини набирав 17.0 очка, робив 5.0 підбирання та 2.8 передачі, реалізуючи 34.1% триочкових.

0

Автор публікації

Офлайн 3 тижні

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1689

15 думок про “Офіційно: Святослав Михайлюк — гравець “Нью-Йорк Нікс”

  1. taugres сказав:

    Хоть и завалил отбор на МИр и не лучшим образом смотрелся на Евро—ЖЕЛАЮ ПЛОДОТВОРНОЙ РАБОТЫ В НИКС,чтобы травмы обошли стороной тебя и поучай кайф от игры!!!! ты сейчас в оптимальном возрасте для баскета.Пора раскрываться!!!!УДАЧИ!!!!

    -1
  2. Valentina Minina сказав:

    Всім гарних новин. Прохання для всіх, хто вболіває за нині гравця “Нікс” (менеджерам, або агентам в першу чергу) – передайте тим, хто вирішую долю Михайлюка, а не бавиться коментами в соц.мережах та на сайтах:
    1. Я, як професіональний математик, задіявши методу за якою Майкл Джордан став найкращим гравцем світу, можу допомогти Сві отримати не тільки гарантований контракт, а й значну прибавку до заробітньої платні.
    2. Мова йде для початку про приблизно 3 мільони+ гривень на рік з подальшим зростанням суми контракту.
    3. При цьому гра Михайлюка зміниться на краще.
    4. Звичайно за винагороду, сума якої обговорюється в особовому листуванні.
    5. Пишіть мені на Фейсбук в особові повідомлення.
    Про контракт Михайлюка, який він склав, чи то вже підписав:
    Гарантований на $50k – максимально можлива сума, за якої у разі відрахування гравець зберігає право грати за фарм команди. Чи не переглядовий контракт як такий, але дуже близько до цього.

    3
  3. Freeman сказав:

    В нього не гарантований контракт, Це коли клуб може вигнати його за двері у любий час. що він і зробить максимум за місяць. І поїде ваш улюблний Святик у рідні Черкаси грати за Мавп. Де йому саме і місце.

    -5

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.