Нікола Міротич зізнався, що до 13 років займався іншим видом спорту

Нікола Міротич зізнався, що до 13 років займався іншим видом спорту 1 - basket.com.ua

Один з найкращих гравців Євроліги Нікола Міротич зізнався, що з 6 до 13 років займався футболом, а в баскетбол прийшов випадково.

Я почав грати у футбол, коли мені було шість років. Я займався зі своїм братом, який на три роки старший за мене. і мені подобалося. Я був високою дитиною, але не надто високим. Я грав сім років – до 13. Потім я дуже виріс, і одного разу вирішив пропустити футбольні тренування, щоб спробувати і подивитися, як там у баскетболі. І там зустрів вирішального тренера у своїй кар’єрі.

Я познайомився з Ядраном Вуячичем, коли прийшов на перше тренування. Я не сказав своєму футбольному тренеру, чому збираюся пропустити тренування. Моєю ідеєю було спробувати.  Як тільки я зустрів Ядрана, я відчув глибокий зв’язок з ним. Я зустрів скромну, добру людину, яка дуже хотіла навчити мене грати. Я ніколи не грав, я нічого не знав з баскетболу. Але він добре володів м’ячем, я на тренуваннях почувався чудово. Мені це відразу сподобалося, тому я повідомив про своє рішення, що йду з футбольної секції”, – зізнався Міротич.

Ядран Вуячич – відомий югославський баскетболіст. За кар’єру він тричі вигравав Кубок Корача і стільки ж разів Кубок Югославії. Після завершення кар’єри у місті Подгорица він заснував “Joker Basketball Academy”.

0

Автор публікації

104
Коментарі: 38Публікації: 8050

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.