Надважлива гра для команди Леня, Михайлюк проти колишнього клубу: прев’ю матчів НБА 12 квітня

Надважлива гра для команди Леня, Михайлюк проти колишнього клубу: прев'ю матчів НБА 12 квітня 1 - basket.com.ua

«Детройт» – «Чикаго»
Початок: 02:00

«Детройт» (13-66), скоріше за все, стане останнім в Східній конференції. «Пістонс» теоретично можуть випередити «Вашингтон», якщо виграють три матчі до кінця чемпіонату. Для початку Кейд Каннінгем, Джейлен Дюрен, Джейлен Айві зобов’язані розбиратися з «Чикаго» (37-42), що є вкрай малоймовірним сценарієм. «Буллз» не кращим чином виглядають останнім часом, але у Демара Дерозана, Ніколи Вучевича, Кобі Вайта достатньо класу, щоб не оступитися проти відвертого аутсайдера.

«Бостон» – «Нью-Йорк»
Початок: 02:30

«Бостон» (63-17) вже давно забезпечив собі перше місце на Сході. Головний тренер «Селтікс» Джо Маззулла розвантажує лідерів Джейлена Брауна, Джейсона Тейтума, Дрю Холідея, Крістапса Порзінгіса, а також дає більше часу резервістам Святославу Михайлюку, Німасу Куеті, Джейдену Спрінгеру, Ксавьєру Тіллману. «Нью-Йорк» прагне втриматися як мінімум в топ-3 Сходу. Поразка в Бостоні похитне позиції «Нікс». Тим не менш, у господарів мотивація далеко не максимальна, тому Джош Харт, О Джи Анунобі, Джейлен Брансон цілком здатні здобути позитивний результат.

«Юта» – «Х’юстон»
Початок: 04:00

«Юта» (29-50) і «Х’юстон» (39-40) ні на що не претендують в останніх матчах сезону. «Джаз» втратили шанси на плей-ін раніше і почали відверто «зливати». Джордан Кларксон, Джон Коллінз, Коллін Секстон отримують мало часу, в основному головний тренер Вілл Харді довіряє новачкам. «Рокетс» боролися за топ-10 трохи довше, але Джейлен Грін, Фред Ванвліт, Діллон Брукс все одно відстали від «Голден Стейт». Шанси в цій парі близько 50 на 50.

«Портленд» – «Голден Стейт»
Початок: 05:00

«Портленд» (21-58) дограє останні матчі і подумки вже знаходиться у відпустці. Лідери «Трейл Блейзерс» Джеремі Грат, Деандре Ейтон, Скут Хендерсон не повинні нав’язувати відчайдушний супротив «Голден Стейт» (44-35). «Ворріорз» забезпечили собі місце в плей-ін Західної конференції, але теоретично ще можуть отримати в ньому восьмий номер посіву, а не десятий. Стефен Каррі, Клей Томпсон, Дреймонд Грін більш вмотивовані за суперників з «Портленда», а також мають над ними перевагу в класі.

«Сакраменто» – «Нью-Орлеан»
Початок: 05:00

«Сакраменто» (45-34) і «Нью-Орлеан» (47-32) претендують на пряму путівку в плей-офф Заходу. У «Кінгз» будуть шанси потрапити туди тільки у випадку перемоги над «Пеліканс» в особистій зустрічі. Мотивація Домантаса Сабоніса, ДеАарона Фокса, Кігана Мюррея, Олексія Леня повинна бути надзвичайно високою. З іншого боку, Зайон Вільямсон, Брендон Інгрем, Сі Джей Макколлум не їдуть в Каліфорнію програвати і мають потенціал здобути там позитивний результат, не дивлячись на старання господарів.

0

Автор публікації

Офлайн 7 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2277

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.