Михайлюк проти Леня, “Даллас” бере реванш у “Голден Стейт” і ще 10 ігор: прев’ю матчів НБА 6 квітня

Михайлюк проти Леня, "Даллас" бере реванш у "Голден Стейт" і ще 10 ігор: прев'ю матчів НБА 6 квітня 1 - basket.com.ua

«Вашингтон» – «Портленд»
Початок: 02:00

«Вашингтон» (15-62) і «Портленд» (20-56) – невмотивовані аутсайдери, які просто дограють регулярний чемпіонат. У «Візардс» є невелике бажання не стати останніми в Східній конференції. Кайл Кузма, Дені Авдія, Джордан Пул ще на 100% не вирішили дане питання. У лідерів «Трейл Блейзерс» Скута Хендерсона, Джеремі Гранта, Деандре Ейтона немає навіть таких стимулів, хоча це не значить, що підопічні Чонсі Біллапса не можуть здобути перемогу в столиці.

«Індіана» – «Оклахома»
Початок: 02:00

«Індіана» (43-34) претендує на пряму путівку в плей-офф. Тайріз Халібертон, Паскаль Сіакам, Майлз Бріджес грають доволі якісно, однак стабільно результат «Пейсерз» на довгій дистанції не приносять. «Оклахома-Сіті» (52-24) програла «Філадельфії» та «Бостону» на старті турне по Сходу, відставши від лідерів Західної конференції «Міннесоти» та «Денвера». Джош Гідді, Шей Гілджес-Александер, Чет Хомлгрен постараються нарешті виграти в Індіанаполісі, але зробити це підопічним Марка Дейгнолта буде доволі складно. Чергова поразка «Тандер» великим сюрпризом не стане.

«Шарлотт» – «Орландо»
Початок: 02:00

«Шарлотт» (18-58) дограє регулярний чемпіонат . Грант Вільямс, Брендон Міллер, Майлз Бріджес вже подумки знаходяться в наступному сезоні, коли в них буде новий головний тренер замість Стіва Кліффорда, який перейде на роботу у фронт-офіс «Хорнетс». «Орландо» (45-31) навпаки дуже вмотивований. Франц Вагнер, Паоло Банкеро, Коул Ентоні хочуть принести «Меджик» перевагу домашнього паркету в плей-офф. В Північній Кароліні підопічні Джамала Мозл, скоріш за все, виграють і зроблять вагомий крок в цьому напрямку.

«Бостон» – «Сакраменто»
Початок: 02:30

«Бостон» (60-16) достроково став першим в Східній конференції. Головний тренер «Селтікс» Джо Маззула може давати відпочинок лідерам Джейлену Брауну, Джейсону Тейтуму, Крістапсу Порзінгісу, а також більше довіряти резервістам Святославу Михайлюку, Джейдену Спрінгеру, Ксавьєру Тіллману, що він періодично й робить. «Сакраменто» (44-32) проведе «бек-ту-бек» після невдалого виїзду до «Нью-Йорка» (109:120). Тепер Домантас Сабоніс, ДеАарон Фокс, Кіган Мюррей. Олексій Лень постараються виграти в Бостоні. «Кінгз» вважаються аутсайдером, однак команда Майка Брауна в подібному статусі часто здобуває позитивний результат проти контендерів.

«Мемфіс» – «Детройт»
Початок: 02:30

«Мемфіс» (26-50) і «Детройт» (13-63) – типові аутсайдери, які дограють регулярний чемпіонат без якихось цілей. «Гріззліз» мають кращий баланс в таблиці і грають вдома. Лідери господарів Санті Альдама, Дезмонд Бейн, Джарен Джексон останнім часом демонструють непоганий баскетбол. «Пістонс» ще теоретично можуть обійти «Вашингтон», ставши передостанніми на Сході. Це не є джерелом надзвичайної мотивації для Кейда Каннінгема, Джейлена Дюрена і Джейдена Айві, але може дозволити як мінімум нав’язати боротьбу команді Тейлора Дженкінса.

«Мілвокі» – «Торонто»
Початок: 03:00

«Мілвокі» (47-29) в останніх матчах програвав аутсайдерам «Вашингтону» і «Мемфісу». «Бакс» залишилися на другому місці в Східній конференцій, тому це не стало критичним моментом. Однак Деміан Ліллард, Янніс Адекутомбо, Брук Лопес і Кріс Міддлтон повинні значно покращити якість гри, щоб конкуренти не наздогнали команду Дока Ріверса до кінця чемпіонату. «Торонто» (23-53) програв 15 матчів поспіль. Іммануїл Квіклі, Ар Джей Барретт, Келлі Оліник навряд чи перервуть серію у Вісконсині, навіть враховуючи спад «Мілвокі». «Репторс» зараз перебувають просто в жахливій формі.

«Нью-Орлеан» – «Сан-Антоніо»
Початок: 03:00

«Нью-Орлеан» (45-31) програв тричі поспіль і вже має думати не про боротьбу з «Кліпперс» за четверте місце, а про збереження позицій в топ-6 Заходу. Зайон Вільямсон, Брендон Інгрем, Сі Джей Макколлум розчаровували фанатів «Пеліканс» останнім часом. У протистоянні з «Сан-Антоніо» (18-58) у них є хороша можливість частково реабілітуватися. «Сперс» практично не вмотивовані в кінці регулярного чемпіонату, хоча Віктор Вембаньяма, Чеді Осман, Зак Коллінз цілком спроможні покарати суперника  випадку надто надмірного ставлення до себе.

«Х’юстон» – «Маямі»
Початок: 03:00

«Х’юстон» (33-38) програв «Голден Стейт» (110:133) і втратив шанси на потрапляння в плей-ін Заходу. Джейлен Грін, Діллон Брукс, Фред Ванвліт вже можуть думати про наступний сезон. «Маямі» (42-34) зберігає мотивацію, на відміну від «Рокетс». Джиммі Батлер, Террі Розір, Бем Адебайо хочуть принести «Хіт» пряму путівку в плей-офф. Для цього підопічним Еріка Споельстри вкрай важливо перемогти в Техасі, що є реалістичною ціллю для виконання.

«Чикаго» – «Нью-Йорк»
Початок: 03:00

«Чикаго» (36-40) забезпечив собі місце в плей-ін Сходу. Питання лише, який номер посіву отримають «Буллз». Нікола Вучевич, Кобі Вайт, Демар Дерозан повинні добре попрацювати, щоб команда Біллі Донована захистила поточну 9 позицію від посягань «Атланти». «Нью-Йорк» (45-31) вирішує більш високу ціль. «Нікс» прагнуть отримати перевагу домашнього паркету в плей-офф. Донте Дівінченцо, Джейлен Брансон, О Джи Анунобі, Джош Харт їдуть в Чикаго відразу після матчу з «Сакраменто» (120:109). Лідери гостей накопичили втому, але у них може вистачити запалу для достойного виступу в Іллінойсі.

«Даллас» – «Голден Стейт»
Початок: 03:30

«Даллас» три дні тому програв «Голден Стейт» (100:104) в гостях. Вдома «Маверікс» мають хороші шанси на реванш. Лука Дончич, Кайрі Ірвінг, Пі Джей Вашингтон гратимуть на очах власної публіки, а «Ворріорз» вже не є такими вмотивованими. Клей Томпсон, Стефен Каррі, Дреймонд Грін виконали головне завдання на регулярний чемпіонат – забезпечили команді Стіва Керра місце в плей-ін Західної конференції після гостьової перемоги над «Х’юстоном» (133:110).

 «Фінікс» – «Міннесота»
Початок: 05:00

«Фінікс» (45-31) хоче потрапити в плей-офф Заходу напряму. Кевін Дюрант, Девін Букер, Бредлі Біл налаштовані вдало провести кінцівку регулярного чемпіонату. «Міннесота» (53-23) знову стала лідером конференції після поразок «Денвера» і «Оклахоми». Руді Гобер, Ентоні Едвардс, Майк Конлі демонструють якісний баскетбол, однак виїзд до «Санз» стане дуже непростим випробуванням для «Тімбервулвз». Команда Кріса Фінча ризикує знову оступитися і дозволити наздогнати себе конкурентам.

«Кліпперс» – «Юта»
Початок: 05:30

«Кліпперс» (48-28) проведуть «бек-ту-бек» після матчу з «Денвером» (102:100). Джеймс Харден, Пол Джордж, Рассел Весбрук не можуть розраховувати на допомогу травмованого Кавая Ленарда, але повинні зберегти достатньо сил на «Юту» (29-47). «Джаз» програли 10 матчів поспіль і взагалі невмотивовані. Навряд чи Вокер Кесслер, Коллін Секстон, Джон Коллінз перервуть невдалий відрізок в Лос-Анджелесі.

0

Автор публікації

Офлайн 1 годину

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1934

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.