Михайло Бродський – про склад збірної в Стамбулі: “Сказати, що мені соромно – мало, це ганьба і дезертирство у воєнний час”

Михайло Бродський - про склад збірної в Стамбулі: "Сказати, що мені соромно - мало, це ганьба і дезертирство у воєнний час" 1 - basket.com.ua

Президент Федерації баскетболу України Михайло Бродський прокоментував виступ національної команди у пре-кваліфікації Олімпійських ігор в Стамбулі.

Нагадаємо, збірна України дійшла до півфіналу пре-кваліфікаційного олімпійського турніру, де поступилась Хорватії.

“Не можу не подякувати хлопцям, які билися за Україну на турнірі у Стамбулі. Ви наша гордість. На жаль, не змогли пройти збірні Туреччини та Хорватії. Вони були в повних складах зі своїми найкращими гравцями.

Наша збірна чесно билася, але про наш склад окремо у понеділок. Сказати, що мені соромно – мало, це ганьба і дезертирство у воєнний час, коли їхні ровесники вмирають на фронтах за свободу нашої батьківщини. Є об’єктивно травмовані, але є й інші випадки. Все у понеділок”, – зауважив Михайло Бродський.

0

Автор публікації

Офлайн 9 години

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7187

7 думок про “Михайло Бродський – про склад збірної в Стамбулі: “Сказати, що мені соромно – мало, це ганьба і дезертирство у воєнний час”

  1. DvaOsla сказав:

    А пане Бродський в Украине?!
    Во-первых, чем баскетболисты,футболисты и тп отличаются от остальных граждан ?!
    Вы способствовали их выезду за границу в военное время ,где мужчинам выезд закрыт .А ягодки ещё полностью не созрели

    3
  2. talib сказав:

    Все. Палювання почалося. Якщо у понеділок будуть призвіща, то не більше 1-3, і тих хто особливо погоди не зробив би. До понеділка пан Бродський остине і не буде ризикувати відносинами з ключовими гравцями…

    -4

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.