Молодіжна збірна України зіграла контрольний матч проти національної збірної Філіппін

Молодіжна збірна України зіграла контрольний матч проти національної збірної Філіппін 1 - basket.com.ua

Молодіжна збірна України в рамках підготовки до чемпіонату Європи (Дивізіон В) зіграла черговий контрольний матч, в якому протистояла національній команді Філіппін. Підопічні Дмитра Забірченка після рівної першої половини, в другій частині матчу трохи відпустили суперника і зазнали поразки з рахунком 61:70.

Збірна України виграла підбирання, зокрема під чужим щитом, але продемонструвала гірші за суперника кидкові показники. Найкращим у складі української молодіжки став лідер команди Олександр Кобзистий, який за 25 хвилин набрав 21 очко та 6 підбирань.

Чемпіонат Європи в Дивізіоні В проходитиме в Скоп’є, Північна Македонія, початок змагань — 7 липня. Три кращих збірних турніру — фіналісти та переможець матчу за третє місце — отримують підвищення в класі та підіймаються в Дивізіон А. В груповому раунді збірна України зіграє проти Грузії, Швеції, Азербайджану та Косово.

Контрольний матч. 1 липня

Філіппіни — Україна U-20 70:61 (16:12, 17:19, 20:17, 17:13)

Україна U-20: Кобзистий 21 + 6 підбирань, Шиманський 9 + 6 підбирань, Бринюк 8 + 8 підбирань, Кошеватський 6 + 4 передачі + 4 підбирання – 4 втрати, Кабанов 3, — старт, Дзюба 6 + 4 підбирання, Зайцев 3 + 2 передачі, Бублик 3, Сафонов 2 – 3 втрат, Батальський 0, Безима 0, Семерич 0, Бєдностін 0

Молодіжна збірна України зіграла контрольний матч проти національної збірної Філіппін 3 - basket.com.ua

0

Автор публікації

Офлайн 3 тижні

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1699

2 думки про “Молодіжна збірна України зіграла контрольний матч проти національної збірної Філіппін

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.