Міро Білан: “Спануліс живе баскетболом, Поццекко – чудова людина, яка знає потреби гравців”

Міро Білан: “Спануліс живе баскетболом, Поццекко – чудова людина, яка знає потреби гравців” 1 - basket.com.ua

Колишній гравець “Прометея” Міро Білан під час презентації в якості гравця “Брешії” розповів, як йому гралось в “Перістері” під керівництвом легендарного Васіліса Спануліса, який проводив свій дебютний сезон у якості тренера.

“Минулий сезон за “Перістері” в Греції був чудовим. Ми досягли результатів, яких ніколи раніше не досягали, і це те, що залишиться назавжди. Васіліс живе баскетболом 24 години на добу, так само, коли він був і гравцем. Для нього це був дебютний сезон у якості головного тренера. Він виконав надзвичайну роботу, і я впевнений, що Спануліс зможе отримати багато задоволення і в цій ролі.

Також хорватський бігмен розповів і про своє відношення до наставника збірної Італії Джанмарко Поццекко, з яким працював у “Цедевіті” та “Сассарі”.

“Поццекко — один із моїх найкращих друзів, ми часто спілкуємося по телефону або обмінюємось повідомленнями. Він чудовий тренер, але перш за все він чудова людина. Він знає потреби гравців. Я переконаний, що Італія зможе дуже добре виступити на чемпіонаті світу, і вона може вважатися претендентом на золоті нагороди“, – сказав Білан.

0

Автор публікації

Офлайн 10 години

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 8050

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.