“Міннесота” спробує зрівняти рахунок в серії з “Далласом”: прев’ю матчу плей-офф НБА 25 травня

"Міннесота" спробує зрівняти рахунок в серії з "Далласом": прев'ю матчу плей-офф НБА 25 травня 1 - basket.com.ua

«Міннесота» – «Даллас»
Початок: 03:30

«Міннесота» поступилася «Далласу» (105:108) на своєму майданчику в стартовому матчі серії. Джейден Макденіелс (24 очки) несподівано став найрезультативнішим в складі «Тімбервулвз», також виділився Наз Рід (15 очок), в той час як головні зірки Ентоні Едвардс (19 очок, 11 підбирань, 8 передач), Карл-Ентоні Таунс (16 очок, 7 підбирань), Руді Гобер (12 очок, 7 підбирань), Майк Конлі (6 очок) в нападі діяли не кращим чином.

На відміну від «Маверікс», де тон задавали Лука Дончич (33 очки, 8 передач) та Кайрі Ірвінг (30 очок), а Пі Джей Вашингтон (13 очок, 7 підбирань), Деніел Геффорд (10 очок, 9 підбирань), Дерек Лайвлі (9 очок, 11 підбирань) та інші рольовики посильно їм допомагали.

«Даллас» забрав у суперника перевагу домашнього паркету, однак поки це мало що значить. Серія тільки розпочалася. Команда Джейсона Кідда в протистояннях з «Лос-Анджелес Кліпперс» і «Оклахома-Сіті Тандер» на попередніх стадіях плей-офф чергувала перемоги з поразками в стартових матчах.

«Міннесота» має резерв для покращення у вигляді росту ефективності зірок в нападі. В цілому команда Кріса Фінча повинна підійти більш зібрано до другої зустрічі, в той час як «Даллас» задачу-мінімум зі здобуттям гостьового виграшу вже виконав. Є висока вірогідність, що серія переїде в Техас за рівного рахунку 1-1.

0

Автор публікації

Офлайн 8 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2277

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.