Максим Закурдаєв – найкращий захисник сезону Суперліги

Максим Закурдаєв – найкращий захисник сезону Суперліги 1 - basket.com.ua

Один з лідерів Дніпра Максим Закурдаєв став найкращим захисником сезону Суперліги 2022/23 років.

Дніпро за підсумком регулярного чемпіонату зайняв друге місце, а Закурдаєв став одним з кращих гравців не лише команди, а й чемпіонату.

29-річний Закурдаєв взяв участь у 31 матчі команди в сезоні, в яких в середньому набирав 15,2 очки, робив 4,6 підбирань та 4,6 передач. За показником набраних очок та відданих передач Закудаєв увійшов до топ-5 рейтингу чемпіонат. Середній показник РЕ Закурдаєва склав 18,5 – 6-й показник чемпіонату.
В середині березня Закурдаєв відзначився двома поспіль яскравими перфомансами – спочатку його 25 очок допомогли Дніпру переграти Старий Луцьк, а на наступний день до 20 очок він додав рекордні в кар’єрі 10 підбирань, оформивши дабл-дабл.

Максим Закурдаєв – найкращий захисник сезону Суперліги 3 - basket.com.ua

Додамо, що в цьому сезоні Максим Закурдаєв увійшов до топ-10 історичного рейтингу Суперліги за реалізованими триочковими – наразі у нього 404 точних дальніх кидків, що дозволяє займати 9 сходинку рейтингу.

0

Автор публікації

Офлайн 3 тижні

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1699

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.