Макс Шульга прокоментував негідну поведінку фанатів “Колорадо Стейт”

Макс Шульга прокоментував негідну поведінку фанатів "Колорадо Стейт" 1 - basket.com.ua

Під час матчу NCAA “Колорадо Стейт” – “Юта Стейт” (79:88) фанати господарів неналежним чином повели себе до українця Макса Шульги, який грає за “Юту”. Макс зізнався, що приймає вибачення з боку “Колорадо Стейт”.

Перш за все, хотів би подякувати адміністрації “Колорадо Стейт” та тренеру Ніко Медведа за їх негайну підтримку та розуміння у зв’язку з розчаровуючими подіями, які відбулися впродовж учорашнього матчу.

Останній рік був надзвичайно складним для моєї сім’ї та коханої людини, які живуть у постійній небезпеці. Щодня я молюся, аби війна закінчилася та мир повернувся до людей в Україні.

Щодо викриків фанатів минулої ночі, то в той момент вони мене дуже засмутили, але я розумію, що під час гри емоції можуть вийти з-під контролю і люди можуть зробити або сказати речі, які вони насправді не мали на увазі.

“Колорадо Стейт” і фанати команди вибачилися і я приймаю та ціную ці вибачення. Сподіваюся, ви усі приєднаєтеся до мене в молитвах за мир в Україні“, – сказав Шульга.

0

Автор публікації

Офлайн 56 хв.

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 7380

Одна думка про “Макс Шульга прокоментував негідну поведінку фанатів “Колорадо Стейт”

  1. Alex Sokolov сказав:

    Молодець…., але потрібно казати та тим паче публічно висловлюватись …за перемогу України! Мир він різний буває і дуже тимчасовим.
    А взагалі Максим Шульга як на мене головна надія в недалекому майбутньому нашої збірної.

    -1

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.