Майкл Мелоун та лідери “Денвера” прокоментували перемогу над “Лейкерс”

Майкл Мелоун та лідери "Денвера" прокоментували перемогу над "Лейкерс" 1 - basket.com.ua

Майкл Мелоун, Нікола Йокич та Джамал Мюррей проуоментували перемогу в другому матчі фіналу Заходу над “Лейкерс” (108:103). Вони відзначили, що “Наггетс” отримує мало уваги, але це їх ще більше мотивує.

“Ми взяли перший матч, але всі говорили лише про “Лейкерс”. Давайте будемо чесні, по всій країні йшло обговорення на кшталт з “Лейкерс” все гаразд. Вони поступаються 0-1, але вони щось зрозуміли.

Ніхто не говорив про історичний виступ Ніколи Йокича. Зараз він має вже 13 тріпл-даблів у плей-офф, це третій результат за весь час. Те, що він робить, – це неймовірно.

Але “Наггетс” не стояли на порядку денному. Нікола не був центральною фігурою обговорень. Розмови зводилися до “Лейкер”» і того, як вони підлаштовуватимуться і будуть вносити корективи. Поки ви про це думали, ми знову спробували привернути до себе увагу і повели 2-0”, – заявив Мелоун.

“Ми вже звикли до такого. Навіть коли перемагаємо, вони говорять про іншу команду. Пам’ятаю, ми пройшли “Кліпперс” у семи матчах у «баблі», але всі обговорювали нашого суперника.

Так, це додає мотивації, робить нас трохи злішим. І перемогти у чемпіонаті буде приємніше”, – сказав Мюррей.

“У цьому для нас нічого нового. Щиро кажучи, мені навіть подобається. Нам начхати. Все одно.

У “баблі”, коли ми пройшли “Юту”, всі говорили про те, що суперник упустив перевагу. Те саме з “Кліпперс”. Нікому не було до того, як ми вигравали ці матчі. Для нас це звичайна ситуація. Я не особливо вдаюся до цієї теми, мені все одно“, – зізнався Йокич.

0

Автор публікації

Офлайн 12 години

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 7205

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.