Майкл Джордан пояснив, чому продав “Шарлотт”

Майкл Джордан пояснив, чому продав "Шарлотт" 1 - basket.com.ua

Легенда НБА Майкл Джордан прокоментував продаж мажоритарної долі акції клубу “Шарлотт Хорнетс”.

“Дякую, але не до побачення, Шарлотт. Тринадцять років тому я мав честь стати власником “Шарлотт Хорнетс”. Можливість володіти франшизою НБА в моєму рідному штаті і місті, яке я люблю, була воістину здійсненою мрією.

Оскільки Гейб Плоткін і Рік Шнtлл, а також їхня група, тепер отримують контрольний пакет акцій команди, а я cnfye міноритарним власником, хочу подякувати фанатам “Хорнетс” за всю любов і відданість. У нас було кілька незабутніх моментів разом, а також ряд складних періодів, але, незважаючи ні на що, ви залишалися відданими. Хоча ми не були такими успішними на паркеті, як хотілося б мені і багатьом з вас, я пишаюся тим, чого ми досягли як організація.

Моя любов до баскетболу та НБА, як і раніше, сильна, але зараз саме час передати кермо влади і зосередитися на сім’ї, особистих інтересах та нових завданнях. Дивлюся вперед з великими очікуваннями та з нетерпінням чекаю можливості підтримувати команду та спільноту у новій ролі протягом багатьох років. Це слова подяки, а не прощання, тому що штат Північна Кароліна, місто Шарлотт та команда “Хорнетс” завжди займатимуть особливе місце у моєму серці”, – заявив Джордан.

Майкл Джордан володів контрольним пакетом акцій “Шарлотт” з 2010 року. Після продажу управління франшизою перейшло до групі інвесторів на чолі з Гейбом Плоткіном і Ріком Шнеллом. Джордан залишив собі міноритарний пакет, який не дозволяє впливати на рішення організації.

0

Автор публікації

Офлайн 8 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2277

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.