Лука Банкі висловився щодо виходу збірної Латвії в 1/4 фіналу чемпіонату світу з баскетболу

Лука Банкі висловився щодо виходу збірної Латвії в 1/4 фіналу чемпіонату світу з баскетболу 1 - basket.com.ua

Головний тренер збірної Латвії з баскетболу Лука Банкі прокоментував перемогу над Бразилією на чемпіонаті світу (104:84).

“Я щасливий і пишаюся цими хлопцями. Щодо гри: добре, що ми завершили цей етап турніру в Джакарті таким виступом, підтвердивши, що ми йдемо в правильному напрямку. Як зазначив Андрейс Гражуліс, початок гри був нелегким. Уже в матчі проти Канади Бразилія показала, що може “вибухнути”, може завдати проблем.

До великої перерви вони були дуже близькі до того, щоб “зламати” нашу оборону. У перерві ми всі знайшли, чим протидіяти. Це також є великою причиною нашого успішного виступу в третій чверті. Ми дуже гостро грали в атаці і набрали 36 очок.

Спогади про Джакарту фантастичні і залишаються на все життя. Те, як поводилися наші вболівальники, те, як місцеві поважали нашу команду. Вчора я вперше вирішив вийти з готелю і трохи погуляти з іншими тренерами. Ми увійшли в торговий центр і ставлення місцевих людей.. вау, це було вражаюче. Вони просили фото, підтримували нас.

У третій чверті нічого особливого не сталося. Гравці дійсно намагаються адаптуватися і допомагати один одному. Ми щодня працюємо, даємо вказівки, а потім гравці виходять на поле. У перерві ми звернули увагу на деякі деталі, тому що під час перерви не можна змінити стиль чи ідентичність команди.

Бразилія проти нас створювала різний захист – ми змогли з ними впоратися. І я хочу повторити – наше завдання – зробити гравців автономними. У мене немає пульта дистанційного керування, яким я міг би керувати ними з лави. Я намагаюся допомогти і зменшити кількість помилок. Рік тому, коли ми готувалися до гри з Туреччиною, я в один момент сказав хлопцям, що моя робота зроблена – їм більше не потрібен тренер. Те саме я можу сказати про цю групу гравців”, – сказав Банкі.

0

Автор публікації

Офлайн 5 години

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 8050

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.