Лоренцо Браун не допоможе Іспанії на чемпіонаті світу-2023

Лоренцо Браун не допоможе Іспанії на чемпіонаті світу-2023 1 - basket.com.ua

Зірковий захисник “Маккабі Тель-Авів” Лоренцо Браун, який привів збірну Іспанії до чемпіонства Євробаскету 2022 минулого року, цього року він не зможе допомогти збірній на ЧС-2023.

Натуралізований легіонер чинних чемпіонів Європи виступив із заявою, в якій оголосив, що не зіграє на азіатському Мундіалі через травму.

За словами Брауна, у фіналі торішнього Євробаскету він отримав травму, яку так і не зміг залікувати протягом сезону, і тільки пропуск ЧС для лікування/відновлення допоможе йому повернутися до 100% здоров’я.

“На жаль, я не зможу взяти участь зі своїми братами зі збірної Іспанії в цьогорічному чемпіонаті світу.

Я отримав травму під час минулорічного фіналу на Євробаскеті, яку не було часу залікувати, і мені довелося негайно розпочати сезон Євроліги 2022-2023.

Я зустрівся з трьома окремими фахівцями, які сказали мені, що продовження відпочинку та лікування є єдиним способом для мене повернутися до 100% у цьому майбутньому сезоні.

Я сподіваюся, що матиму честь представляти Іспанію на літніх Олімпійських іграх 2024 року, і після довгих роздумів і консультацій я вважаю, що це рішення дає мені найкращу можливість допомогти нашій боротьби за золото наступного літа в Парижі.

Я назавжди вдячний Федерації Іспанії, тренеру Скаріоло та його штабу, моїм товаришам по команді, а головне, уболівальникам за те, що вони прийняли мене минулого літа з розпростертими обіймами.

Я сподіваюся, що у мене буде можливість знову змусити їх пишатися”.

0

Автор публікації

Офлайн 5 днів

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7202

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.