Лідер збірної Італії розповів, завдяки чому вдалося відіграти -16 у грі з Сербією

Лідер збірної Італії розповів, завдяки чому вдалося відіграти -16 у грі з Сербією 1 - basket.com.ua

Сімоне Фонтеккьо, який у грі проти Сербії набрав 30 очок і 7 підбирань, чим допоміг Італії здобути перемогу (78:76), розповів, як вдалось не зламатися, коли перевага сербів сягнула шістнадцяти очок.

Що я можу сказати? Я дуже радий за перемогу. Ми зробили чудову роботу, особливо в третій чверті, коли ми не здалися при -16. Ми і не думали здаватися.

Неважливо який буде рахунок ми ніколи не будемо здаватися. Ми продовжуємо завжди боротися до кінця.

Джіджі (Датоме – прим.) – легенда. Я вважаю те, що він зробив сьогодні, це чудова вишенька на торті його кар’єри. Щось неймовірне. Саме він зробив цей важливий ривок при мінус шістнадцять.  Він був просто неймовірним, прикладом для наслідування. Датоме – наш капітан, лідер і найкращий товариш по команді, який тільки може бути. Він підштовхнув нас знайти останні сили, щоб повернутися в гру.

Я щасливий, що допоміг команді, набираючи очки. Думаю, що можу буди корисним різними способами. Навіть якщо набрати нуль очок, але грати в захисті, підбирати чи асистувати.

Це найкращий день у збірній? Я не знаю. Подивимося, наскільки важливою буде ця гра через кілька днів. Але це був, безумовно, один із найкращих виступів для мене за національну збірну.

Перемогу присвячую моїй родині – дружині та доньці, які є моїм життям, я роблю все це для них.

Я почав шукати щось всередині себе в 3-й чверті, коли ми програвали шістнадцять очок. Ми шукали останні сили, які були в нас усіх. Ми доклали неймовірних зусиль, Датоме дав нам неймовірний поштовх, було чудово бачити його влучання, які він зробив. Це було феноменально“, – сказав італійський гравець “Юти”.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 7241

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.