Леонід Яйло та Дмитро Глєбов увійшли до тренерського штабу Плєханова в “Будівельнику”

Леонід Яйло та Дмитро Глєбов увійшли до тренерського штабу Плєханова в "Будівельнику" 1 - basket.com.ua
Джерело: https://budivelnyk.ua/

Столичний “Будівельник” оголосив тренерський штаб на сезон 2022/23.

Головним тренером, як було оголошено раніше, буде Валерій Плєханов. Допомагати йому будуть Леонід Яйло, Артем Чемякін та Дмитро Глєбов.

Дмитро Забірченко очолить команду, яка виступатиме в українській Суперлізі.

Дмитро Забірченко – чемпіон України (2011) та двічі володар Кубка України (2012, 2015) у складі “Будівельника”. Завершив виступи у 2017, і з 2018 року очолює БК “Тернопіль”, з яким останні два сезони працював в Суперлізі.

Леонід Яйло (48 років) – багаторічний гравець клубу, багаторічний асистент в штабі багатьох тренерів, від Айнарса Багатскіса (з 2013) до Ігорса Міглініекса (до 2022).

Артем Чемякін (37 років) –  також колишній гравець низки клубів Суперліги,  в тому числі виступав за “Говерлу”, “Галичину”, “Ферро-ЗНТУ” та “Миколаїв”. Минулого року Артем асистував Валерію Плєханову у стані “Харківських Соколів”.

Дмитро Глєбов (34 роки) – багато років був серед провідних українських баскетболістів, учасник історичного Євробаскету-2013. Дмитро лише щойно завершив кар’єру гравця. Минулий сезон він відіграв в складі “Соколів” у Плєханова та Чемякіна, і приносив команді 4,5 очка + 3,3 підбирання + 2,1 передачі за гру.

Також з командою продовжить працювати skills coach, американець Янік Маррі, який минулого року займався індивідуальною роботою з гравцями.

0

Автор публікації

Офлайн 2 дні

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7310

3 думки про “Леонід Яйло та Дмитро Глєбов увійшли до тренерського штабу Плєханова в “Будівельнику”

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.