Команда Леня проти чемпіонів, “Ворріорз” проти “Кліпперс” і ще 11 матчів: прев’ю НБА 15 лютого

Команда Леня проти чемпіонів, "Ворріорз" проти "Кліпперс" і ще 11 матчів: прев'ю НБА 15 лютого 1 - basket.com.ua

«Орландо» – «Нью-Йорк»
Початок: 02:00

«Орландо» (29-25) проведе «бек-ту-бек» після матчу з «Оклахомою» (113:127). «Меджик» виводили з обігу номер легендарного Шакіла О’Ніла. Склалося враження, що Франц Вагнер, Паоло Банкеро, Венделл Картер, Джейлен Саггз через це занадто нервували. «Нью-Йорк» (33-21) мав на день відпочинку більше після скандального матчу з «Рокетс» (103:105), коли команда Тома Тібодо програла на останніх секундах через помилково виписаний фол Джейлену Брансону і потім подала протест на результат. У «Нікс» травмовані О Джи Анунобі і Джуліус Рендл, що в значній мірі нівелює перевагу гостей у функціональному стані.

«Філадельфія» – «Маямі»
Початок: 02:00

«Філадельфія» (32-21) вирвала перемогу у гостях проти «Клівленда» (123:121). Починає проглядатися якийсь рисунок гри «Сіксерс» без Джоела Ембііда після переходу Бадді Хілда, який доволі непогано взаємодіє з Келлі Убре, Тобіасом Харрісом і Тайрізом Максі. У «Маямі» (29-25) травмовані Террі Розір і Джош Річардсон, по особистим причинам відсутній Джиммі Батлер. Тайлеру Хірро, Данкану Робінсону і Бему Адебайо буде дуже непросто принести «Хіт» гостьову перемогу над «Сіксерс».

«Шарлотт» – «Атланта»
Початок: 02:00

«Шарлотт» (12-41) виграв два попередні матчі проти «Мемфіса» та «Індіани». Несподівано у складі «Хорнетс» знайшлася мотивація у Гранта Вільямса, Васіліє Міцича і Сета Каррі, які поповнили команду Стіва Кліффорда перед дедлайном. Скоріш за все, підйом «Шарлотт» носить тимчасовий характер. «Атланта» (24-30) не є взірцем стабільності. Тим не менш, лідери «Хоукс» Трей Янг, Деджонте Мюррей і Богдан Богданович цілком здатні здобути гостьову перемогу в Північній Кароліні на класі.

«Бостон» – «Бруклін»
Початок: 02:30

«Бостон» переграв «Бруклін» (118:110) у гостях. Через день «Селтікс» зустрінуться з «Нетс» на власному паркеті. Скоріш за все, результат знову буде на користь підопічних Джо Маззулли. Вдома Джейсон Тейтум, Джейлен Браун, Деррік Вайт можуть перекидати Мікала Бріджеса, Кема Томаса і Ніколаса Клекстона ще з більшою різницею, що потенційно дасть ігровий час резервістам Святославу Михайлюку, Німасу Куеті та іншим.

«Клівленд» – «Чикаго»
Початок: 02:30

«Клівленд» (35-17) перервав серію з 9 перемог у протистоянні з «Філадельфією» (121:123). Другому місцю «Кавальєрс» в Східній конференції нічого не загрожує. Донован Мітчелл, Даріус Гарленд, Еван Моблі трохи спустилися з небес на землю і постараються краще виступити проти «Чикаго» (26-28). «Буллз» впевнено тримаються в зоні плей-ін. Настрій у Демара Дерозана, Ніколи Вучевича, Кобі Вайта перемінний. В ідеальний день підопічні Біллі Донована здатні нав’язати боротьбу «Клівленду», але й повний провал гостей виключати не слід.

«Торонто» – «Індіана»
Початок: 02:30

«Торонто» (19-35) та «Індіана» (30-25) вирішують різні завдання. «Репторс» «зливатимуть» залишок сезону, а «Пейсерз» намагатимуться отримати пряму путівку в плей-офф Сходу. Гості – явний фаворит матчу, який є особливо принциповим для Паскаля Сіакама, обміняного в «Індіану» з «Торонто» декілька тижнів тому. Сіакам ще знаходить спільну мову з Тайрізом Халібертоном, Майлзом Тернером і Беннедиктом Матуріним, однак ця група в цілому все одно виглядає впевненіше за лідерів «Репторс» Скотті Барнса, Іммануїла Квіклі, Якоба Пелтля і Ар Джей Барретта.

«Мемфіс» – «Х’юстон»
Початок: 03:00

«Мемфіс» (18-36) програв 9 матчів поспіль. «Гріззліз» страждають від кадрових проблем. З надійних гравців ротації як мінімум Джи Джи Джексон, Джарен Джексон. Люк Кеннард і Санті Альдама повинні зіграти з «Х’юстоном» (24-29). Лідери «Рокетс» Альперен Шенгюн, Діллон Брукс, Фред Ванвліт жахливо виступають на виїзді, тому цілком можуть оступитися навіть проти кризового аутсайдера.

«Нью-Орлеан» – «Вашингтон»
Початок: 03:00

«Нью-Орлеан» (32-22) хоче напряму потрапити в плей-офф Західної конференції. Для цього Зайон Вільямсон, Сі Джей Макколлум, Йонас Валанчюнас, Брендон Інгрем повинні приносити «Пеліканс» очки в протистояннях з суперниками рівня «Вашингтона» (9-44). «Візардс» фактично не мають мотивації. Іноді у Кайла Кузми. Джордана Пула, Таюса Джонса, Марвіна Беглі, Дені Авдії трапляються спалахи активності, однак це буває вкрай рідко.

«Даллас» – «Сан-Антоніо»
Початок: 03:30

«Даллас» (31-23) виграв 5 матчів поспіль. Лука Дончич і Кайрі Ірвінг отримали сильного помічника в нападі Пі Джей Вашингтона, якого «Маверікс» виміняли перед дедлайном. «Сан-Антоніо» (11-43) мало що здатен протиставити супернику в техаському дербі, крім статистичних подвигів Віктора Вембаньями. «Сперс» «зливають» сезон, тому поразка в Далласі є дуже вірогідним сценарієм для команди Грега Поповича.

«Денвер» – «Сакраменто»
Початок: 04:00

«Денвер» (36-18) програв «Сакраменто» (106:135) і «Мілвокі» (95:112) в гостях з чуттєвою різницею в двох попередніх матчах. Вдома Нікола Йокич, Джамал Мюррей, Аарон Гордон постараються порадувати фанатів «Наггетс» і взяти реванш у «Кінгз» (30-23), однак зробити це буде не так просто. Зірки «Сакраменто» Домантас Сабоніс, ДеАарон Фокс, Кіган Мюррей перебувають в чудовій формі. Не завжди це домотає підопічним Майка Брауна перемагати. Конкретно в минулому матчі з «Денвером» суттєвий внесок зробив резервний центрового Олексій Лень, який набрав рекордні в сезоні 11 очок за 15 хвилин. Лень впевнено почуває себе проти габаритних опонентів типу Йокича, тому слід очікувати, що Браун знову дасть йому більш-менш достатньо часу, щоб проявити себе. Хоча «Кінгз» в цілому може завадити втома, оскільки команда проводитиме «бек-ту-бек» після виїзду до «Фінікса» (125:130).

«Фінікс» – «Детройт»
Початок: 04:00

«Фінікс» (32-22) впевнено тримається в зоні плей-офф Західної конференції. Кевін Дюрант, Девін Букер, Юсуф Нуркич, Бредлі Біл вийдуть на паркет через день після матчу з «Сакраменто» (130:125). Це вагомий фактор, враховуючи їх схильність до мікротравм, але не вирішальний. «Детройт» (8-45) також зіграє «бек-ту-бек» після виїзду до «Лейкерс» (111:125). Джейден Айві, Кейд Каннінгем, Осар Томпсон, Джейлен Дюрен вже принести «Пістонс» дві сенсаційні перемоги над «Портлендом» і «Сакрамето» під час турне по Заходу. На цьому подвиги підопічних Монті Вільямса ризикують надовго перерватися.

«Юта» – «Лейкерс»
Початок: 04:00

«Юта» (26-28) і «Лейкерс» (29-26) конкурують за місце в плей-ін Заходу. «Джаз» помітно відстали від «Лос-Анджелеса», тому Лаурі Маркканену, Джордану Кларксону, Колліну Секстону вкрай необхідно перекидати Леброна Джеймса, Ентоні Девіса і Д’Анджело Рассела в особистій зустрічі. Здатність господарів це зробити під питанням, враховуючи їх рівень гри останнім часом.

«Голден Стейт» – «Кліпперс»
Початок: 05:00

«Голден Стейт» (26-25) піднявся в зону плей-ін Заходу після серії з 5 перемог. Лідери «Ворріорз» Стефен Каррі, Дреймонд Грін, Клей Томпсон, Джонатан Кумінга хочуть піти на перерву на Матч зірок в хорошу настрої, здолавши «Кліпперс» (35-17). Шанси підопічних Стіва Керра на успіх доволі реалістичні. «Лос-Анджелес» провалив минулий домашній матч проти «Міннесоти» (100:121). Джеймс Харден, Пол Джордж, Кавай Ленард, Рассел Вестбрук втратили шанс зробити команду одноосібним лідером Заходу, що боляче з психологічної точки зору. В додачу до цього Ленард отримав травму стегна і не зіграє у Сан-Франциско, що значно ускладнює життя підопічним Тайрона Лю.

0

Автор публікації

Офлайн 8 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2277

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.