“Лейкерс” завершують трейд форварда “Вашингтона” та можуть обміняти Вестбрука

“Лейкерс” завершують трейд форварда “Вашингтона” та можуть обміняти Вестбрука 1 - basket.com.ua

Як повідомляє авторитетний інсайдер Шемс Чаранія, “Лейкерс” завершують трейд форварда “Вашингтона” Руї Хатімури. “Візрадс” отримають від “Лейкерс” за 24-річного баскетболіста захисника Кендріка Нанна, а також два піки другого раунду драфту.

Хатімура в поточному сезоні взяв участь у 30 матчах регулярного чемпіоната, в яких за 24.3 хвилини на майданчику набирав у складі “Візардс” 13.0 очка та 4.3 підбирання при 48.8% реалізації кидків з гри.

Також повідомляється, що переговори між “Сан-Антоніо” та “Лейкерс” про можливий обмін за участю зіркового розігруючого Расселла Вестбрука все ще продовжуються. Обидва клуби допускають можливість обміну в залежності від того, як пройдуть два тижні перед дедлайном.

“Лейкерс” зацікавлені в отриманні гравців “Сперс” Якоба Пелтля, Джоша Річардсона та Дага Макдермотта.

В той же час “Сан-Антоніо” не поспішає обмінювати Річардсона та Макдермотта. Раніше повідомлялося, що клуб має намір отримати за Річардсона драфт-пік першого раунду.

0

Автор публікації

Офлайн 3 тижні

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1699

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.