“Лейкерс” грають другий день поспіль, Михайлюк проти колишньої команди: прев’ю матчів НБА 4 квітня

"Лейкерс" грають другий день поспіль, Михайлюк проти колишньої команди: прев'ю матчів НБА 4 квітня 1 - basket.com.ua

«Вашингтон» – «Лейкерс»
Початок: 02:00

«Вашингтон» (15-61) проведе «бек-ту-бек» після матчу з «Мілкові» (117:113). Корі Кісперт, Дені Авдія, Джордан Пул несподівано розібрались з контендером і тим самим закріпили «Візардс» на передостанньому місці в Східній конференції. На цьому подвиги підопічних Браяна Кіфа ризикують завершитися. «Лейкерс» також вийдуть на паркет другий день поспіль після матчу з «Торонто» (128:111). Лідери «Лос-Анджелеса» Леброн Джеймс, Ентоні Девіс, Д’Анджело Рассел при цьому мають більше стимулів битися за перемогу в умовах щільного графіку і просто переважають суперника в класі.

«Шарлотт» – «Портленд»
Початок: 02:00

«Шарлотт» (18-57) і «Портленд» (19-56) – дуже схожі команди зі Східної і Західної конференції. Головна спільна риса «Хорнетс» і «Трейл Блейзерс» – відсутність мотивації в кінці регулярного чемпіонату. Васіліє Міцич, Грант Вільямс, Брендон Міллер, Майлз Бріджес гратимуть вдома, що є певною перевагою. Хоча це не значить, що Джеремі Грант, Деандре Ейтон, Анферні Саймонс і Скут Хендерсон зовсім не матимуть шансів їх перекидати.

«Атланта» – «Детройт»
Початок: 02:30

«Атланта» (35-40) звикла грати без Трея Янга. Богдан Богданович, Деандре Хантер, Деджонте Мюрррей останнім часом набрали солідний хід і куди частіше приносять «Хоукс» перемоги, ніж поразки. «Детройт» (13-62) ризикує завершити регулярний чемпіонат на останньому місці в Східній конференції. Кейд Каннінгем, Джейлен Дюрен, Джейден Айві ще можуть наздогнати «Вашингтон», Для цього підопічним Монті Вільямса необхідно здобувати сенсаційні перемоги, що є малоймовірним, але реальним для виконання завданням. Як мінімум у Джорджиї успіх «Пістонс» не буде чимось з розряду фантастики.

«Бостон» – «Оклахома»
Початок: 02:30

«Бостон» (59-16) достроково став першим на Сході. Це означає, що головний тренер «Селтікс» Джо Маззулла може давати відпочинок Джейсону Тейтуму, Джейлену Брауну та іншим зіркам. Натомість більше часу отримають резервісти Святослав Михайлюк, Джейден Спрінгер, Ксавьєр Тіллман. «Оклахома-Сіті» проведе «бек-ту-бек» після виїзду до «Філадельфії» (105:109). Молоді лідери «Тандер» Чет Холмгрен, Джош Гідді, Шей Гілджес-Александер не впорилася з Джоелом Ембіідом, який повернувся після двох пропущених місяців через травму. Цілком ймовірно, «Селтікс» не випустять весь зірковий склад, чим полегшать життя команді Марка Дейгнолта, хоча гості все-одно будуть аутсайдером протистояння.

«Бруклін» – «Індіана»
Початок: 02:30

«Бруклін» (29-47) дограє регулярний чемпіонат без особливих цілей. Можливо, у Денніса Шрьодера, Мікала Бріджеса, Кема Томаса є певне бажання принести «Нетс» пару-трійку перемог. «Індіана» (43-33) повинна це враховувати. «Пейсерз» ризикують серйозно поплатитися, якщо Тайріз Халібертон, Паскаль Сіакам, Майлз Бріджес вийдуть на паркет занадто розслабленими і недооцінять суперника.

«Мілвокі» – «Мемфіс»
Початок: 03:00

«Мілвокі» (47-28) проведе «бек-ту-бек» після невдалого виїзду до «Вашингтона» (113:117). Вдома Янніс Адетокумбо, Кріс Міддлтон, Брук Лопес постараються реабілітуватися перед фанатами «Бакс», навіть якщо їм знову через травму не зможе допомогти Деміан Ліллард. «Мемфіс» (25-50) не повинен чинити особливий супротив. У лідерів «Гріззліз» Дезмонда Бейна, Санті Альдами, Джарена Джексона практично немає мотивації долати одного з лідерів Сходу в гостях в кінці регулярного чемпіонату.

«Міннесота» – «Торонто»
Початок: 03:00

«Міннесота» (52-23) веде боротьбу з «Денвером» і «Оклахомою» за перше місце в Західній конференції. «Тімбервулвз» іноді оступаються, але в цілому Руді Гобер, Майк Конлі, Ентоні Едвардс здобувають прийнятний результат без травмованого Карла-Ентоні Таунса. «Торонто» проведе «бек-ту-бек» після домашнього матчу з «Лейкерс» (111:128). Ар Джей Барретт, Імманіїл Квіклі, Келлі Оліник нічого не протиставили «Лос-Анджелесу». «Репторс» на фоні втоми ризикують в черговий раз програти як мінімум не слабшій «Міннесоті».

«Нью-Орлеан» – «Орландо»
Початок: 03:00

«Нью-Орлеан» (45-30) програв 3 з останніх 4 матчів, чим значно зменшив шанси потіснити «Кліпперс» з четвертого місця в Західній конференції. Тим не менш, Зайон Вільямсон, Сі Джей Макколлум, Брендон Інгрем ще можуть виконати амбіційну ціль. Підопічним Віллі Гріна треба перемагати «Орландо» (44-31). «Меджик» знаходяться в аналогічній ситуації з «Пеліканс». Франц Вагнер, Паоло Банкеро, Коул Ентоні також борються за топ-4 на Сході і їдуть в Луїзіану за позитивним результатом, який буде важко, але реально здобути.

«Фінікс» – «Клівленд»
Початок: 05:00

«Фінікс» (44-31) хоче напряму потрапити в плей-офф. Кевін Дюрант, Девін Букер, Бредлі Біл доволі сконцентровані в кінці регулярного чемпіонату. «Санз» рідко втрачають очки на рівному місці, що є поганою новиною для «Клівленда» (46-30). «Кавальєрс» проведуть «бек-ту-бек» після виїзду до «Юти» (129:113). Каріс Леверт, Еван Моблі, Джарретт Аллен, Макс Струс накопичили втому і ризикують не перекидати більш свіжих зірок «Санз».

0

Автор публікації

Офлайн 7 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2277

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.