“Це провал”. Кармело Ентоні прокоментував виліт збірної США з чемпіонату світу

"Це провал". Кармело Ентоні прокоментував виліт збірної США з чемпіонату світу 1 - basket.com.ua

Один із найкращих скорерів збірної США за всю історію, рекордсмен національної команди за кількість перемог на Олімпіаді (3) Кармело Ентоні не став виправдовувати виліт команди в півфіналі чемпіонату світу від Німеччини (111:113).

“Це провал. Давайте будемо відвертими, це провал. Ми не хочемо виправдовувати це. Коли у вас є золотий стандарт, це те, до чого ви прагнете. Усе, крім цього, це провал. Я не хочу, щоб хтось говорив, що США не провалилися. Ви повинні зняти капелюха перед Німеччиною та Сербією. У них були дійсно хороші ігри. Провал американських збірних. Хоча це добре для спорту. Для ФІБА, баскетболу та вболівальників, щоб усі знали, що решта світу тут і може грати. Тепер кожен має думати про те, як виграти золоту медаль. Хлопці стають кращими. Гра розвивається в усьому світі. Зрештою, кожен може взяти і виграти золоту медаль. Я хотів би відправляти на ЧС кращих гравців щороку, щоб змагатися на найвищому рівні. Але ми також повинні поважати тих хлопців, які тут. Ці хлопці — професійні гравці. Не можна щоразу посилати зірок. Якщо ми говоримо про розвиток, то ми розвиваємо цих хлопців, щоб вони могли конкурувати в усьому світі. Ми компенсуємо наші поразки нашими перемогами і йдемо далі.

Я просто хочу пояснити. Я не думаю, що ми, американські баскетболісти, думаємо, що не можемо програти. Страх програшу – це те, що рухає нами і змушує нас хотіти перемоги і відчувати себе погано у випадку поразки. Ми як баскетбольна організація США чудово працюємо над повагою до гри. Ці хлопці будуть грати за бронзову медаль, тому що вони розуміють, що це означає. Що стосується найкращих зірок, то у нас 450 гравців НБА. Ви не знаєте, які у них травми чи що вони переживають. Я розумію, що означає одягнути цю майку, але у кожного щось своє і свої причини чому вони вирішують грати на ЧС чи ні.

Рівень поваги американських гравців до міжнародної гри в усьому світі значно відрізняється від того, який був 15-30 років тому. Тепер хлопці знають, що ми маємо конкурувати. Ми граємо проти цих хлопців кожного вечора в НБА. Ми знаємо цих хлопців, досліджуємо їх вісім місяців. Коли ми приїжджаємо сюди, вони тут грають у щось інше, і ми поважаємо таке мислення. Ми повинні продовжувати підтримувати цю команду прямо тут. Ми не можемо не помічати цих хлопців, які зараз наполегливо працюють, змагаються. Навіть якщо вони програють, вони все ще тут, вони віддані своїй справі. Фанати з Філіппін бачили це. Як би ми не хотіли говорити про 1992 рік і наші кращі роки, я думаю, що ми повинні залишатися в цьому моменті та зосередитися на цих хлопцях. Давайте підбадьоримо їх і побажаємо виграти бронзову медаль. Ми тут, щоб грати в баскетбол. Це те, що ми робимо. Ми повинні  знаходити шляхи і об’єднуватися, щоб вигравати баскетбольні матчі. Німеччина заслужила перемогу у півфіналі. Ми програли, ми задушили це, але тепер спробуємо виграти в матчі проти Канади”, – сказав Ентоні.

0

Автор публікації

Офлайн 9 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1864

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.