“Київ-Баскет” підписилився чотирма молодими гравцями

"Київ-Баскет" підписилився чотирма молодими гравцями 1 - basket.com.ua

До складу “Київ-Баскету” у Суперлізі доєднались одразу кілька гравців, що раніше захищали кольори клубу у молодших командах, а також вихованець київської школи баскетболу.

Для 17-річного Олександра Дюпіна прийдешній сезон стане вже четвертим в клубній системі “Київ-Баскета”. Останній сезон Дюпін провів за другу команду 22 гри в Першій лізі, в яких в середньому набирав 11.9 очок, а також робив 5.2 передачі та 2.5 підбирання. Також Дюпін активно залучається до виступів за національну збірну 3х3.

22-річний Денис Білобородський останній сезон також провів у другій команді “Київ-Баскета”, провівши до цього два сезони в клубній системі “Миколаєва”.

Ярослав Швець був у клубній системі клубу з першого сезону новітньої історії. Загалом на його рахунку 4 сезони в жовто-чорній майці. Останній сезон Швець провів за київських “Хижаків”, де в середньому набирав 6.1 очко та робив 6.5 підбирань.

19-річний Олександр Сергейко свої перші кроки в професійній карʼєрі робив у київських командах, а останній сезон провів за другу команду “Тернополя”, де в середньому мав 7.5 очок та 3.2 підбирання.

0

Автор публікації

Офлайн 2 дні

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7310

2 думки про ““Київ-Баскет” підписилився чотирма молодими гравцями

  1. Oleg YERMOLOV сказав:

    Денис Белобородский очень перспективный парень, пятый в нынешнем составе К-Б, прошедший клубную систему Николаева. 210 см, 115 кг, несколько полноват конечно, есть лишний вес. Только ему не 22, а едва 19 лет исполнилось на днях.

    0

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.