“Київ-Баскет” оголосив чергових трьох новачків на майбутній сезон

"Київ-Баскет" оголосив чергових трьох новачків на майбутній сезон 1 - basket.com.ua

Київ-Баскет голосив про чергові підписання на майбутній сезон – ряди команди поповнили тріо форвардів Заплотинський, Дубоненко та Кісільчук.

Вадим Заплотинський протягом останніх кількох сезонів представляв Миколаїв на баскетбольній карті України. Провівши низку матчів у вищоліговому Ніко-Баскет, Вадим останні два сезони став повноцінним гравцем МБК Миколаїв, за який встиг зіграти понад 50 ігор у Суперлізі.

Також з Миколаєва перебрався Ігор Дубоненко, який останні два сезони був одним із основних команд гравців, провівши майже 70 поєдинків у майці “корабелів”.

Ще одним новачком став досвідчений гравець Вищої ліги Назарій Кісільчук. Назарій встиг зіграти кілька сезонів у Рівному, захищав кольори Тернополя та Кривбаса. В останньому сезоні Кісільчук виступав за Хмельницький

0

Автор публікації

Офлайн 2 дні

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7310

2 думки про ““Київ-Баскет” оголосив чергових трьох новачків на майбутній сезон

  1. Oleg YERMOLOV сказав:

    В Киев-Баскете собирается бывший Николаев: Мусиенко, Юрченко, теперь Дубоненко с Заплотинским. Хотя они все не воспитанники Ники, но большинство по несколько сезонов там отыграло и стали в Нике своими.

    0

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.