Конєв і Тимофеєнко – кращі в Суперлізі за рейтингом ефективності

Конєв і Тимофеєнко – кращі в Суперлізі за рейтингом ефективності 1 - basket.com.ua
Джерело: https://fbu.ua/

Сайт ФБУ на період новорічної паузи продовжує підбиття підсумків першої частини сезону. В цьому матеріалі – про кращих за рейтингом ефективності.

За загальним показником рейтингу ефективності лідирують в рейтингу два гравці Будівельника – Володимир Конєв та Максим Сандул, за якими йде Станіслав Тимофеєнко з Дніпра. Також в топ-5 входять Вадим Заплотинський з Київ-Баскету та Сергій Скіра з Черкаських Мавп.

Конєв і Тимофеєнко – кращі в Суперлізі за рейтингом ефективності 3 - basket.com.ua

А ось за середнім показником РЕ кращим в Суперлізі Parimatch є MVP грудня Станіслав Тимофеєнко – 20,3. Володимир Конєв другий (19,9), а замикає трійку Вадим Заплотинський (19,5). За ними йдуть Максим Сандул (19,2) та Сергій Скіра (18,6).

Якщо враховувати рекордні показники РЕ в сезоні, то кращий показник у Антона Буца в матчі Запоріжжя проти Черкаських Мавп та у Максима Сандула в матчі Будівельника проти Прикарпаття-Говерли-КФВ – 36. Лідер БІПИ-збірної Одеськької області СДЮСШОР ім. Літвака Б.Д. Олександр Рябчук в матчі проти Черкаських Мавп показав РЕ 35, а третій показник РЕ 34 у Олега Рудакова з Ставого Луцька-Університет проти БІПИ.

0

Автор публікації

Офлайн 3 години

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7311

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.