Команда Леня грає “бек-ту-бек”, топ-клуби Сходу проти аутсайдерів: прев’ю матчів НБА 27 лютого

Команда Леня грає "бек-ту-бек", топ-клуби Сходу проти аутсайдерів: прев'ю матчів НБА 27 лютого 1 - basket.com.ua

«Індіана» – «Торонто»
Початок: 20:00

«Індіана» (33-25) проведе «бек-ту-бек» після матчу з «Далласом» (133:111). В складі «Пейсерс» Майлз Тернер (33 очки, 8 підбирань), Тайріз Халібертон (17 очок, 10 передач), Ендрю Нембард (15 очок), Бен Шеппард (15 очок), Беннедикт Матурін (14 очок, 11 підбирань), Паскаль Сіакам (12 очок, 9 підбирань) і Ті Джей Макконнелл (12 очок, 7 передач) набрали двозначну результативність. «Торонто» (21-36) відпочивав три дні після переможного матчу з «Атлантою» (123:121). «Репторс» – номінальний аутсайдер, але конкретно в даний момент команда Дарко Раяковича дуже небезпечна і переживає певний підйом. Скотті Барнс, Іммануїл Квіклі, Ар Джей Барретт ледь не обіграли «Індіану» (125:127) півтора тижні тому вдома, а в гостях цілком можуть налаштуватися на реванш.

«Нью-Йорк» – «Детройт»
Початок: 22:30

«Нью-Йорк» (34-23) страждає без травмованих Джуліуса Рендла і О Джи Анунобі. «Нікс» програли 5 з останніх 6 матчів. Джош Харт, Донте Дівінченцо, Джейлен Брансон, Боян Богданович демонструють старанням на паркеті, однак іноді цього замало для досягнення результату підопічними Томі Тібодо. «Детройт» (8-48) займає останнє місце в Східній конференції здається доволі прохідним суперником. Поразка «Пістонс» в Нью-Йорку є доволі вірогідною, але не слід виключати, що Джейлен Дюрен, Осар Томпсон, Кейд Каннінгем налаштуються і створять господарям проблеми. Останнім часом команда Монті Вільямса якщо і програла, то не з таким вже й великим рахунком.

«Мемфіс» – «Бруклін»
Початок: 00:00

«Мемфіс» (20-37) дограє сезон з незрозумілою мотивацією. З однієї сторони, Люк Кеннард, Джарен Джексон, Заїр Вільямс, Санті Альдама не налаштовані «зливати» всі матчі підряд. З іншого боку, «Гріззліз» через травми не вистачає глибини складу для стабільності. «Бруклін» (21-35) навпаки почав демонструвати майже повне безвілля на паркеті останнім часом. «Нетс» не допомогло навіть звільнення Жака Вона з посади головного тренера. Кевін Оллі замінив Вона, в двох матчах під його керівництвом Мікал Бріджес, Денніс Шрьодер, Ніколас Клекстон нічого не протиставили суперникам, поступившись «Міннесоті» і «Торонто» з загальною різницею -43.

«Сакраменто» – «Маямі»
Початок: 01:00

«Сакраменто» (33-23) проведе «бек-ту-бек» після вдалого виїзду до «Кліпперс» (123:107). ДеАарон Фокс (33 очок, 7 передач), Харрісон Барнс (22 очки), Домантас Сабоніс (17 очок, 15 підбирань, 12 передач) стали кращими в складі «Кінгз». Резервний центровий Олексій Лень пропустив матч в Лос-Анджелесі через хворобу, однак може повернутися проти «Маямі» (31-25). «Хіт» відпочивали три дні після гостьової зустрічі з «Нью-Орлеаном» (106:95). Команда Еріка Споельстри має перевагу в функціональному стані, але вона частково нівелюється втратою Джиммі Батлера, Ніколи Йовича і Томаса Браянта через дискваліфікацію а сутичку в попередній грі. Тайлер Хірро, Бем Адебайо, Хайме Хакес, Кевін Лав повинні викладатися з подвійною енергію, щоб компенсувати втрату партнерів і претендувати на перемогу в столиці Каліфорнії.

0

Автор публікації

Офлайн 13 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1861

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.